Κλεοπάτρα (Κλειώ) Σχοινά – Cleo “Cleopatra” Shinas (1930 – 2018)

  0

  Η Κλεοπάτρα (Κλειώ) Σχοινά (Cleo “Cleopatra” Shinas) τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών στο Davis Simpson Hospice House στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

  Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 3η Αυγούστου, από τις 5.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών Peter Rossi & Son Memorial Chapel στη διεύθυνση 1884 North Rd. NE, Warren, Ohio 44483, όπου στις 6.00 θα ψαλεί το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 4 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 429 High St. Warren, Ohio 44481.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Pineview Cemetery στο Warren του Οχάιο.

  Ο θάνατός καταλυπεί το σύζυγό της Perry C. Shinas, τα παιδιά John D. Shinas, Mary Anne και Eugene Molnar, Lea και Mike Wiertel, τα εγγόνια Athena και Joe Merklin, Taylor Molnar, Aegeas Wiertel, και Elijah Wiertel, τα δισέγγονα Hailee και Hunter, τα αδέλφια George και Demetra Vartzikos, Xeni Anemodoura τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 1η Οκτωβρίου 1930 στη Σάμο. Οι αείμνηστοι γονείς της Ιωάννης και Ευθυμία Βαρτζίκου τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ήρθε στην Αμερική το 1947 και στις 7 Ιουνίου 1953 παντρεύτηκε με τον Perry C. Shinas           

  Ήταν μέλος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Γουόρεν Οχάιο, καθώς επίσης και των «Senior Citizens Club», «Yiasou Club», και «Ikarian Club».

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στα: Τhe Nativity of Theotokos Monastery in Saxonburg, PA or to the Multiple Sclerosis Society.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.