Χριστίνα Κοτοπόλη – Σκλαβενίτη – Christina Cotopolis Sklavenitis (1954 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Χριστίνα Κοτοπόλη – Σκλαβενίτη (Christina Cotopolis Sklavenitis) την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 63 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Τετάρτης, 24 Οκτωβρίου 2018, από τις 9.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη διεύθυνση 251 25th St NW, Canton, OH 44709.

  Αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στον Κοιμητήριο Forest Hill Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της William Dub και Staci Sklavenitis, Artemis και Dino Nikolaou , τα εγγόνια Alexandria, Christian και Keaton, τη μητέρα Florence Cotopolis, τα αδέλφια Stephanie και Jim Bologa, William J. και Tracy Cotopolis, James Cotopolis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1954 στο Κάντον Οχάιο και ήταν κόρη του αείμνηστου William και Florence “Sharleen” Cotopolis. Ηταν δραστήριο μέλος της κοινότητας του Κάντον Οχάιο και πολλά χρόνια ήταν σύμβουλος της Ελληνορθόδοξης Νεολαίας και του χορευτικού της κοινότητας και τα παιδιά και οι νέοι την αποκαλούσαν Μητέρα Χριστίνα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο: The St. Haralambos Hellenic Dance Troupe, 251 25th St NW, Canton, OH 44709.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.