Κάρολ (Κική) Τσιτσιανοπούλου – Carole (Kiki) Tsitsianopoulos (1940 – 2018)

  0

  Η Κάρολ (Κική) Τσιτσιανοπούλου, το γένος Τσουπρακάκη (Carole (Kiki) (Tsouprakakis) Tsitsianopoulos) την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η κηδεία της θα γίνει στο στενό οικογενειακό κύκλο. Η σορός της το μεσημέρι του Σαββάτου, 15ης Σεπτεμβρίου 2018 από τις 12.00 – 1.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Dracut Funeral Home» στη διεύθυνση 2159 Lakeview Avenue, Dracut, Massachusetts.

  Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον ίδιο χώρο και ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Oakland Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Μιχάλη Τσιτσιανόπουλο (Michael (Markos) Tsitsianopoulos), τα παιδιά James Tsitsianopoulos, Dorianne Alexandropoulos, Estelle και Joel Mutchler, Dianne και Jason, τα εγγόνια Nicholas Alexandropoulos, Gregory Alexandropoulos, Jessica Tsitsianopoulos, Kristine Mutchler και Jason Torijian, τα δισέγγονα Ridley Jean Nichols και Jonas Arthur Nichols, τα αδέλφια James και Gloria Tsouprakakis Paul και Deborah Tsouprakakis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείκαι φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1940 στην πόλη Λόρενς της Μασαχουσέτης. Οι αείμνηστοι γονείς της Charles Tsouprakakis και Estelle το γένος Panagiotakos, τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Στις 25 Απριλίου 1957 χόρεψε το Χορό του Ησαϊα με το Μιχάλη Τσιτσιανόπουλο και μόνο ο χάρος κατάφερε να τους χωρίσει. Το ζεύγος έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά.

  Η αείμνηστη εργάστηκε για τρεις και πλέον δεκαετίες στην Αρχή Στέγασης του Λόουελ Μασαχοθσέτης (Lowell Housing Authority). Ήταν ταυτόχρονα και μέλος της κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Ντράκετ της Μασαχουσέτης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.