Αθηνά Παναγή Κωνσταντίνου – Athena Panagis Constantinou (1929- 2018)

  Απεβίωσε το Σάββατο 5 Μαϊου 2018 σε ηλικία 89 ετών η Αθηνά Παναγή – Κωνσταντίνου (Athena Panagis Constantinou) από το Durham της Βόρειας Καρολίνας.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 8 Μαϊου 2018 από τις 6 έως της 8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Hall-Wynne Funeral Service» στην διεύθυνση 1113 W. Main St., Durham, NC 27701. Το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της θα ψαλεί στις 7.00 μ.μ.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης 9 Μαϊου 2018 στις 11.00 π.μ. στον Ελληνορθόδοξο Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην διεύθυνση 8306 NC-751, Durham, NC 27713 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της  στο κοιμητήριο «Forest Lawn Cemetery», Greensboro, της Βόρειας Καρολίνας.

  Ο θάνατος της καταλυπεί τα παιδιά της Τζον (John) Κωνσταντίνου, Κώστα (Costa) Κωνσταντίνου, Κάθριν (Catherine) και Wes Platt τα εγγόνια John Michael και Athena, τις αδελφές Alex and Helen, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένειά της καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεές στη μνήμη της στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Αγίας Βαρβάρας στο Ντούρχαμ της Βόρειας Καρολίνας.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδα, ενώ  οι αείμνηστοι γονείς της κατάγονταν από την Χάλκη και την Κάλυμνο της Δωδεκανήσου, αντίστοιχα.

  Ηταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Μιχάλη Κωνσταντίνου με τον οποίο έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, τον Τζον, τον Κώστα και την Κάθριν.

  Έζησαν αγαπημένοι για τρεις περίπου δεκαετίες και μόνο ο θάνατος μπόρεσε να τους χωρίσει.

  Είχε εργαστεί για έξι περίπου δεκαετίες ως ιατρική τεχνολόγος και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα, στην AHEPA και στις Θυγατέρες της Πηνελόπης και άλλα ευαγή ιδρύματα.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.