Αρετή Μουζούρα – Areti Mouzoura (1929 – 2018)

  Η Αρετή Μουζούρα το γένος Χρήστο (Christo) την Πέμπτη 3 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο  «CAMC Memorial Hospital» στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια έχοντας στο πλευρό της τον επί 57 ετών σύζυγό της Γιώργο και την κόρη της  Πηνελόπη Ζελ (Penelope Zale).

  Οι συγγενείς και οι φίλοι το πρωί  της Δευτέρας  7 Μαϊου 2018 θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στην διεύθυνση 3512 MacCorkle Avenue SE, Charleston, WV 25304 για να προσκυνήσουν την σορό της και στις 11.00 π.μ. να παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη Ακολουθία που θα ψαλεί ο π. Μάθιου Μουρ (Fr. Matthew Moore).

  Αμέσως μετά  θα μεταβούν στο κοιμητήριο Sunset Memorial Park, South Charleston προκειμένου να παραστούν στον ενταφιασμό της.

  Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων  προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στην κοινότητά της (St. John Greek Orthodox Church, 3512 MacCorkle Avenue SE, Charleston, WV 25304.)

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε προ 89 ετών στο Κώμα του Γιαλού στην επαρχία Αμμοχώστου της Κύπρου.

  Το 1960 ήρθε στην Αμερική για να παντρευτεί με τον Γιώργο Μουζούρα που καταγόταν από το ίδιο χωριό. Εγκαταστάθηκαν στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια, όπου απέκτησαν οικογένεια και ανέπτυξαν έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.

  Οι αείμνηστοι γονείς της Σάββας Χρήστο και Πηνελόπη το γένος Αντωνίου έφεραν στον κόσμο ένα αγόρι, τον αείμνηστο Βασίλη Χρήστο και άλλα δύο κορίτσια, την Αγγελική και την Κυριακού.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Γιώργο Μουζούρα, την κόρη της Πηνελόπη Ζέλ, τις εγγονές Elizabeth – Areti Horch και Charlotte – Georgeanne Zale, τις αδελφές Αγγελική Σοφοκλέους και Κυριακoύ Σεργίου, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Κύπρο.

  Η εκλιπούσα και ο σύζυγός της επισκέπτονταν συχνά την Κύπρο και διέμεναν στην Λάρνακα και όταν το ψευδοκράτος τους επέτρεψε επισκέφθηκαν την γενέθλια γ. Η ημέρα αυτή, όπως επεσήμανε η κόρη της Πηνελόπη (Πένυ) Ζελ έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη της.

  Την ευθύνη για την κηδεία έχει αναλάβει το Γραφείο Τελετών Barlow Bonsall Funeral Home, Charleston,

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.