Αθηνά Μεγαριώτη – Athena Megariotis (1932 – 2018)

  Η Αθηνά Μεγαριώτη (Athena Megariotis) την Κυριακή, 1η Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, 6ης Ιουλίου 2018, από τις 9.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Sweeney Funeral Home στη διεύθυνση 337 Bridgeboro St, Riverside, NJ 08075.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το μεσημέρι της Παρασκευής στον ιερό ναό του Αγίου Θωμά στη διεύθυνση 615 Mercer St, Cherry Hill, NJ 08002 και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Lakeview Memorial Park  στη διεύθυνση US-130, Cinnaminson, NJ 08077.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο: Samaritan Hospice, 5 Eves Drive, #300, Marlton NJ 08053.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Δημήτριο και τα παιδιά της John και Laureen Megariotis, Alexander Megariotis και Wendy Schmidt, Nicholas και Elaine Megariotis, τα εγγόνια Joseph και James με την αρραβωνιαστικιά του  Stephanie Gomez, τις κουνιάδες Diane Sacalis και Violet Stavaris, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Τα νεανικά της χρόνια εργάστηκε στο εστιατόριο των γονέων της στο Ρίβερσαϊντ της Νέας Ιερσέης και αργότερα διετέλεσε βοηθός διευθυντού στο Burlington County Board of Social Services.

  Η εκλιπούσα ήταν δραστήρια και η κοινωνική της προσφορά ξεπερνούσε τα στενά όρια της ομογένειας.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.