ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής Φώτης Ντούλος το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κονέκτικατ όπου του απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες σχετικά με την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ Ντούλου και για μια ακόμη φορά δήλωσε αθώος.

Πρόκειται για τα δείγματα ΔΝΑ και τις κηλίδες αίματος της εξαφανισμένης που βρέθηκαν στο ημιφορτηγό αυτοκίνητο (Toyota Tacoma pickup truck) και το οποίο – όπως αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης της προηγούμενης εβδομάδας – φέρεται να οδηγούσε ο εν διαστάσει σύζυγος Φώτης Ντούλος.

Η Τζένιφερ Ντούλος, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Μαϊου 2019 και από τις πρώτες ημέρες οι αρχές απέδωσαν την εξαφάνισή της ως συνέπεια εγκληματικής πράξης. Οι προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό της σορού της μέχρι και ετούτη την ώρα δεν απέδωσαν καρπούς

Η Jennifer Dulos, η οποία αγνοείται για δύο μήνες. Φωτογραφία New Canaan Police Department

Αν και οι ντεντέκτιβς οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση δηλώνουν ότι έχουν πολλά άλλα όπλα στη φαρέτρα τους, εν τούτοις ο συνήγορος του ομογενή Νορμ Πάτις, εξερχόμενος από το δικαστήριο υπεραμύνθηκε της αθωότητας του πελάτη του και διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει κανένα τεκμήριο που να αποδεικνύει ότι ο πελάτης του οδηγούσε το εν λόγω ημιφορτηγό.

Λίγες ώρες μετά ο δικαστής John Blawie εξέδωσε απαγορευτικό (Gag Order) το οποίο απαγορεύει ρητά στις εισαγγελικές αρχές, στην Αστυνομία και στους συνηγόρους να προβούν σε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.

Νέες κατηγορίες απαγγέλθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και εις βάρους της Μισέ Τροκόνις, της ερωμένης του ομογενή σχετικά με τον ρόλο της στην εξαφάνιση των ιχνών αίματος και άλλου γενετικού υλικού.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Ντούλος.

Αμφότεροι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και δήλωσαν αθώοι.

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι το εν λόγω φορτηγό ήταν ενοικιαζόμενο και όταν το επέστρεψε ο ομογενής φέρεται να ζήτησε από τους υπαλλήλους να αλλάξουν τα καθίσματα, διότι «ανησυχούσε για αποδείξεις από τρίχες στο φορτηγό επειδή σ’ αυτό είχε αγκαλιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του μέρες πριν αυτή εξαφανιστεί.

Ο υπάλληλος δεν εκπλήρωσε το αιτήμά του και από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι βρέθηκε γενετικό υλικό και κηλίδες αίματος της εξαφανισμένης.  

Ο ομογενής Φώτης Ντούλος, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» διεκδίκησε ανεπιτυχώς την κηδεμονία των πέντε ανήλικων παιδιών του και το Οικογενειακό Δικαστήριο του Κονέκτικατ ανέθεσε την κηδεμονία στην πεθερά του και γιαγιά των παιδιών του Γκλόρια Φάρμπερ.

Ο Φώτης Ντούλος, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα φέρεται να μην εξυπηρετεί τα δάνεια που είχε λάβει για την αγορά της έπαυλής του και για την λειτουργία της οικοδομικής εταιρείας και επειδή ο αείμνηστος πεθερός του ήταν εγγυητής η τράπεζα επέβαλε στην Γκόρια Φάρμπερ την πληρωμή των δόσεων.

Η κ. Φάρμπερ αποτάθηκε στο δικαστήριο και ζητά την αποζημίωσή της για 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.