Αριστείδης Τζάνος – Aristides Tzanos (1932 – 2018)

  0

  Ο Αριστείδης Τζάνος (Aristides Tzanos) την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο New York Presbyterian-Columbia Medical Center in NYC βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 27ης Ιουλίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, N. Y. 11105.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου στις 9.30 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στη διεύθυνση 22-30 33rd St., Astoria, NY 11105.  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στη διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N.Y., 11370.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ευσταθία το γένος Μπουντουβά, τα παιδιά Παρασκευά, Δήμητρα και Ρεβέκκα, τα εγγόνια Ariana, Andreas, Anastasia and Christopher, τις αδελφές Κατίνα και Παναγιώτα, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Άργος νομού Αργολίδας το 1932. Οι αείμνηστοι γονείς του Παρασκευάς Τζάνος και Δήμητρα το γένος Θεοφανοπούλου έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, τον Αριστείδη, την Κατίνα και την Παναγιώτα και τα μεγάλωσαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ηρθε στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και το 1964 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ευσταθία Μπουντουβά με την οποία έζησαν αγαπημένοι για 55 χρόνια και μόνο ο χάρος κατάφερε να τους χωρίσει.

  Ο αείμνηστος ήταν ανθοπώλης και διευθυντής μπαρ σε κέντρα εκδηλώσεων (banquet bar manager).

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λεβαδείαs «H AΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ»: Agia Tavitha Delfon 38, Livadia, Athens, Greece 321 00 (agia-tavitha.gr)

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.