ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πλούσια σε εκπλήξεις και συγκινήσεις ήταν η εκδήλωση για την 76η επέτειο της επίσημης ίδρυσης του ιστορικού αθλητικού συλλόγου Greek American που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 5η Μαρτίου 2022, στην μεγάλη αίθουσα του εστιατορίου “Λατέρνα”, στο Bayside.

Ήταν μια βραδιά που έκρυβε συγκινήσεις, αναπόληση στο ένδοξο παρελθόν αλλά και οράματα για το μέλλον. Αθλητικοί παράγοντες, φίλαθλοι και απλοί ομογενείς έδωσαν όλοι και όλες το παρών σε μια μεταCovid εορταστική ατμόσφαιρα και ξεφάντωσαν μέχρι αργά το βράδυ με πολύ κέφι και ενθουσιασμό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσία στη γιορτινή βραδιά της νέας γενιάς και η βράβευση των παιδιών των ακαδημιών του Greek American. Ο οργανωτικός υπεύθυνος της βραδιάς Θανάσης Μπουκλής, επεσήμανε στην ομιλία του ότι τα νέα παιδιά των ακαδημιών του Greek American υπόσχονται πολλά για τη συνέχεια του ιστορικού αθλητικού συλλόγου της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος του Greek American Νίκος Αρβανίτης ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους χορηγούς για την παρουσία τους στη δεξίωση και το εξαιρετικό ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας. Στη συνέχεια βράβευσε με τιμητική πλακέτα δυο παλαίμαχους ομογενείς ποδοσφαιριστές τον Ανδρέα Καλιαμπάκο και Δημοσθένη Ρούμπα.

Το πλούσιο αναμνηστικό λεύκωμα που εξέδωσε ο σύλλογος, πέρα από τα μηνύματα και τις ευχές των χορηγών, περιλαμβάνει πολύτιμες πληροφορίες για την πορεία του αθλητικού συλλόγου.

Η εορταστική ατμόσφαιρα, το ξεφάντωμα και το γλέντι που κράτησε μέχρι αργά γεμίζουν με αισιοδοξία τους παράγοντες του ιστορικού συλλόγου. Όλοι πιστεύουν ότι ο ενθουσιασμός θα μεταφερθεί στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο αγώνα ντέρμπι της σεζόν με την πρωτοπόρο ομογενειακή ομάδα της ΔΟΞΑΣ την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου, 6:00 το απόγευμα στο Joseph F. Fosina Field, New Rochelle.  

Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Νίκος Αρβανίτης, Πρόεδρος του Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Νίκος Αρβανίτης, Πρόεδρος του Greek American, ενώ βραβεύει τον Ανδρέα ΚαλιαμπάκοΦωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Νίκος Αρβανίτης, Πρόεδρος του Greek American ενώ βραβεύει τον Δημοσθένη ΡούμπαΦωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Ανδρέας Καλιαμπάκος. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Δημοσθένης Ρούμπα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Παιδιά ακαδημιών του Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Θανάσης Μπουκλής, Προπονητής του Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.