Απίστευτη τραγωδία: Παρέσυρε στο μαντρί την 31χρονη με το μωρό τους σκότωσε και αυτοκτόνησε

0
Η αείμνηστη πλέον 31χρονη.

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Λεκάνης στον Νέστο, στην Καβάλα, με τη διπλή δολοφονία, γυναικοκτονία και παιδοκτονία, σήμερα το πρωί. Δράστης 55χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος μετά το διπλό έγκλημα αυτοκτόνησε.

Θύμα η 31χρονη Α.Κ., η οποία μεγάλωσε στη Γερμανία, από Γερμανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, σπούδασε στη Νέα Υόρκη και επέστρεψε πριν από μερικά χρόνια στον τόπο καταγωγής της μητέρας της και κατοικία των παππούδων της για να φτιάξει ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Θύμα, επίσης, το 10 μηνών μωρό τους. Ο τόπος τη γοήτευσε και αποφάσισε να μείνει εκεί, ενώ λίγο αργότερα γνωρίστηκε και με τον 55χρονο κτηνοτρόφο, με τον οποίο σύναψαν σχέση. Πριν από 10 μήνες απέκτησε το μωρό τους.

Πώς έγινε το διπλό φονικό στην Καβάλα

«Έλα στο μαντρί» ήταν τα τελευταία λόγια του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες. Εχοντας σκοπό να δολοφονήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους, ενημέρωσε τον εξάδελφό του λέγοντάς του «έλα στο μαντρί».

«Πριν προλάβω να ρωτήσω τι έγινε, μου το έκλεισε», φέρεται να είπε ο εξάδελφος του 55χρονου στους αστυνομικούς, ενώ εξήγησε ότι κλείνοντας το τηλέφωνο άκουσε πυροβολισμούς, αλλά δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι ήταν κυνηγοί.

Φθάνοντας στο μαντρί φώναξε το όνομα του εξαδέλφου του, αλλά κανείς δεν απάντησε. «Πλησίασα την καλύβα και είδα τα τρία πτώματα», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.