Αγγελίνα Λυμπεροπούλου – Angeline Limberopulos (1931 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Αγγελίνα Λυμπεροπούλου (Angeline Limberopulos) το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 30 Οκτωβρίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Smith – Corcoran Funeral Home, στη διεύθυνση 185 E. Northwest Highway, Palatine, IL 60067.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, 31 Οκτωβρίου 2018, στις 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη διεύθυνση 2350 E. Dempster St, Des Plaines, IL 60016.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Elmwood Cemetery, στο River Grove, IL. 

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Νίκο Λυμπερόπουλο, τα παιδιά Victoria και Peter Kourtis, Frances και Paul Crocilla, τα εγγόνια Nicole, Kosta, Angeline και Nik,  τα αδέλφια Eleni Nikolea, Effie Davlantes και Demosthenis Fotias τους κουνιάδους Paul και Vasiliki Limberopulos, Helen, Connie και Robert Constant , τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα ήταν κόρη του Θεόδωρου Λυμπερόπουλου και της Φωτεινής το γένος Φωτιά που

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά: Dementia Society of America, P.O. Box 600, Doylestown, PA 18901 είτε στο ναό του Αγίου Ιωάννη St. John the Baptist Greek Orthodox Church.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών John G. Adinamis Funeral Director, Ltd.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.