Αγγελική (Κική) Βαρούνη – Angeliki Varunes (1937 – 2018)

  0

  Η Αγγελική (Κική) Βαρούνη (Angeliki Varunes) την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Ουέστ Χάρτφορντ σε ηλικία 81 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου 2018, από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Dillon-Baxter Funeral Home,  στη διεύθυνση 1276 Berlin Turnpike, Wethersfield, CT (το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της θα αναπεμφθεί στις 5.30 μ.μ.).

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου 2018, στις 11.30 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 433 Fairfield Ave., Hartford, CT.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Elaina Varunes, Anita και Dr. Fotios Papadimitrakopoulos, Nicholas και DeAnn Seymour Varunes, τα εγγόνια Stratis και Socrates Varunes, Lukas Papadimitrakopoulos, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1937 στην Παλαιοπαναγιά της Σπάρτης. Το 1958 γνώρισε τον εκλεκτό της καρδιάς της Στράτη (Charlie) και μετά από ένα διάστημα χόρεψαν τον Χορό του Ησαϊα.

  Μετά το γάμο ήρθε στην Αμερική χωρίς να ξέρει αγγλικά και σε σύντομο διάστημα κατάφερε να προσαρμοστεί. Το ζεύγος έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, την Elaina, την Anita και τον Nicholas και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Η εκλιπούσα ήταν στοργική μητέρα και γιαγιά και όλοι διατηρούν τις καλύτερες εντυπώσεις για το σπάνιο του χαρακτήρα της, για την αγάπη της για την οικογένεια και την προσφορά της στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Χάρτφορντ Κονέκτικατ.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στην εν λόγω κοινότητα: «the  St. George Greek Orthodox Cathedral, 433 Fairfield Ave., Hartford, CT 06114.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.