ΝΕΑ YOΡΚΗ. H Κοσμοπόλιταν Λιγκ (Cosmopolitan Soccer League) εξέτασε την έφεση του διαιτητή σχετικά με τη στάση του προπονητή της Cedar Stars Academy στον αγώνα με την ομογενειακή ομάδα Δόξα (Doxa FC) που έλαβε χώρα την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο του Κολλεγίου Ράμαπο και τιμώρησε την ομάδα καταγράφοντας τον αγώνα Ο-3 υπέρ της Δόξας.

Η τιμωρία της «Cedar Stars Academy» ευεργέτησε πολλαπλώς την Δόξα ανεβάζοντάς την στην 4η θέση της βαθμολογίας στον 1ο Όμιλο της Νέας Υόρκης (Division 1).

Στον εν λόγω όμιλο αγωνίζονται τρεις ομογενειακές ομάδες οι οποίες κατέχουν την 2η, την 4η και την 6η θέση.

Η ομάδα της Δόξας. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Τη δεύτερη θέση κατέχει η θρυλική ομάδα του Παγκυπρίου (NY Pancyprian Freedoms) με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και 17 πόντους, η Δόξα (Doxa FC) κατέχει την 4η θέση με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, δύο ήττες και 14 πόντους, ενώ ο Γκρικ Αμέρικαν (NY Greek American) την 6η θέση με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και 12 πόντους.

Την πρώτη θέση στη βαθμολογία κατέχει η Lansdowne Yonkers FC  με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 20 πόντους στη βαθμολογία.

Τόσο η Lansdowne Yonkers FC, όσο και ο Παγκύπριος υπολείπονται ενός αγώνα των υπολοίπων ομάδων και η ισορροπία είναι εύθραυστη.

Ο Αποστόλης Πολιανίδης, ο οποίος είχε δύο δοκάρια και μεταβίβαση ακριβείας για την επιτυχία του δεύτερου τέρματος της Δόξας. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Εάν λόγου χάρη η Lansdowne Yonkers ηττηθεί την προσεχή Κυριακή από την Δόξα (Doxa FC) και ο Παγκύπριος κερδίσει στον 9ο αγώνα (8 Δεκεμβρίου 2019) με την «NY Athletic Club» τότε αναμένεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή η οποία θα φέρει τον Παγκύπριο στην πρώτη θέση, διότι ο Παγκύπριος έχει  προς το παρόν καλύτερο γενικό σκόρ.

Η θετική αυτή εξέλιξη αυξάνει τις υποχρεώσεις της Δόξας. Εάν καταφέρει να νικήσει την Lansdowne Yonkers, δεν αποκλείεται να αναρριχηθεί στην Τρίτη θέση.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.