Του Σπύρου  Θεοδ.  Κουτσοχρήστου

ΑΘΗΝΑ.  Άκρως συγκινητική ήταν η αναπαράσταση της εισόδου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα, στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή των Βαϊων.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ), την Κυριακή  των Βαΐων (25 Απριλίου 2021) τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στην  Ιερά  Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, και  ομίλησε στους πιστούς.

Ο π. Ευάγγελος συνεχάρη τους πιστούς, για την στάση τους κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας και  την σχολαστική από μέρος τους, τήρηση των θεσπισμένων μέτρων, για την καταπολέμηση της πανδημικής νόσου του κορωνοϊού ( Covid – 19).

Συνέστησε στους πιστούς, να εκκλησιάζονται τις Άγιες ημέρες της Μ. Εβδομάδος, όπου η συνθήκες το επιτρέπουν, να έχουν εμπιστοσύνη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, και να συνεχίζουν να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία τους από την  προαναφερθείσα πανδημία.

Η Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Σπύρου Θεοδ. Κουτσοχρήστου
Στιγμιότυπο από την αναπαράσταση της εισόδου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα, στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Σπύρου Θεοδ. Κουτσοχρήστου
Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Σπύρου Θεοδ. Κουτσοχρήστου
Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Σπύρου Θεοδ. Κουτσοχρήστου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.