ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μετά από πολύμηνο εγκλεισμό και απραξία λόγο της πανδημίας κορωνοϊού ο αρχαιότερος Ελληνικός αθλητικός σύλλογος στην Αμερική, Greek American είχε την Τρίτη το βράδυ 30 Ιουνίου, 2020 γενική συνέλευση μελών, στην κάτω αίθουσά του Σταθάκειου Πολιτιστικού Κέντρου στην Αστόρια.

Ο Θανάσης Μπουκλής έκανε γενικό απολογισμό της κατάστασης στο σύλλογο, παρουσίασε λεπτομερή οικονομική ενημέρωση και στη συνέχεια έκανε αναδρομή στις ομάδες που απαρτίζουν το σύλλογο, τις αναμενόμενες επιτυχίες στον αγωνιστικό χώρο που είχαν δρομολογηθεί αλλά η όλη προσπάθεια σκόνταψε όταν στην αρχή του δεύτερου γύρου των πρωταθλημάτων ενέσκηψε η πανδημία κορωνοϊου με αποτέλεσμα την ακύρωση όλων των αγώνων.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Θανάσης Μπουκλής ανακοίνωσε την επαναπρόσληψη του Έλληνα προπονητή Σταύρου Ζωμόπουλο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο κύκλος των ομιλητών έκλεισε με το Νίκο Μπάρδη που ανακοίνωσε και δεσμεύτηκε προσωπικά ο ίδιος να κάνει ότι είναι δυνατόν για αγορά νέου κτιρίου για να στεγάσει γραφεία, λέσχη και το μουσείου του συλλόγου με την πλούσια συλλογή κυπέλων, επαίνων, συμβόλων, εκατοντάδων φωτογραφιών και δημοσιευμάτων που δείχνουν την ιστορία του συλλόγου αλλά και της ομογένειας ευρύτερα.

Ο Νίκος Μπάρδης κάλεσε τα μέλη του Greek American και τη φίλαθλη ομογένεια να συμβάλει οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια στέγασης του αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου εκτός Ελλάδας. Μετά από πρόταση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, εξελέγη παμψηφεί επίτιμος πρόεδρος του Greek American ο Τάκης Ηλιού σαν ελάχιστος φόρος τιμής για τις πολύτιμες υπηρεσίες που έχει προσφέρει ο Τάκης στο σύλλογο και τον ομογενειακό αθλητισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου υπό το την καθοδήγηση της εφορευτικής επιτροπής με προεδρεύοντα της επιτροπής το Γιώργο Ηλιού. 

Στιγμιότυπο από την γενική συνέλευση του αθλητικού συλλόγου Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης

Η σύσταση του ΔΣ μετά τις εκλογές είναι η ακόλουθη: Νίκος Αρβανίτης, πρόεδρος, Νίκος Μπάρδης, αντιπρόεδρος, Σαράντος Κουντουράκης, 2ος αντιπρόεδρος,  

Δημήτρης  Αρβανίτης, γραμματέας, Θανάσης Μπουκλής, ταμίας, Φώτης Μπουκλής, 2ος ταμίας, Αντώνης Δρίζης, γενικός αρχηγός ομάδων, Γιώργος Ηλίου, υπαρχηγός ομάδων και Βασίλης Βασιλειάδης, μέλος διοικητικού συμβουλίου.

Στιγμιότυπο από την γενική συνέλευση του αθλητικού συλλόγου Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Από αριστερά διακρίνονται οι Θανάσης Μπουκλής, Φώτης Μπουκλής, Νίκος Αρβανίτης, Βάσια Σταματογιάννη, Αντώνης Δρίζης και Νίκος Μπάρδης. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Θανάσης Μπουκλής, αριστερά και ο Φώτης Μπουκλής. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.