ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η φοροτεχνικός Άννα Χρυσούλη και το λογιστικό – φοροτεχνικό της γραφείο Εν-Taxis με έδρα την Χίο απέσπασαν το βραβείο «Accounting Awards 2022» στην κατηγορία των περιφερειακών λογιστηρίων. Η κ. Χρυσούλη παρέστη στην δια ζώσης τελετή που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 17 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park στην Αθήνα.

Τόσο κατά την διάρκεια των δηλώσεών της στο πλαίσιο της τελετής, όσο και κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» η κ. Χρυσούλη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την τιμή και μοιράστηκε το βραβείο με τους συνεργάτες της, καθώς επίσης στους συμπατριώτες της Χίου και στους ομογενείς για την εμπιστοσύνη τους.

«Ποιεί ιδιαίτερη τιμή η βράβευση του γραφείου μας για την παροχή άριστων λογιστικών υπηρεσιών, έγκυρη φορολογική συμβούλευση, καινοτόμες και πρωτοποριακές τεχνικές οργάνωσης και νέες τεχνολογικές λύσεις και λειτουργία λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο βραβευτήκαμε για τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης προς τους πολίτες», επεσήμανε η κ. Χρυσούλη, η οποία είναι οικεία στο αναγνωστικό κοινό των «Αναμνήσεων» λόγω της συνεργασίας για φοροτεχνικά ζητήματα.

«Η αφοσίωση, η ειλικρίνεια, η ταχύτατη εξυπηρέτηση, η γρήγορη ανταπόκριση, ο σεβασμός στον πελάτη, οι γνώσεις και η εξειδίκευση για τους Έλληνες ομογενείς και τους Έλληνες της διασποράς μας έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης και της διακεκριμένης θέσης. Μας εμπιστευτήκατε και σας ευχαριστούμε», συμπλήρωσε η κ. Χρυσούλη.

Η φοροτεχνικός Άννα Χρυσούλη, ενώ παραλαμβάνει το βραβείο. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ev-taxis

Η τελετή απονομής «Accounting Awards 2022»

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου για την απονομή των βραβείων: Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των “Accounting Awards 2022 powered by Prosvasis, a softone company” και περισσότερα από 200 στελέχη επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στη γιορτή για τον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.

Για πρώτη φορά σε δια ζώσης τελετή απονομής, καθώς η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα είχαν αποτρέψει την πραγματοποίηση αντίστοιχης εκδήλωσης πέρσι, περισσότερα από 180 στελέχη των επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν στα φετινά Accounting Awards 2022 powered by Prosvasis, a softone company, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park στην Αθήνα και να γιορτάσουν με αφορμή τη διάκρισή τους.

Οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στην δεύτερη διοργάνωση των Accounting Awards, παρουσίασαν έργα που αποδεικνύουν ότι το επίπεδο των οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών στη χώρα μας είναι υψηλό, αξιοποιεί την καινοτομία και την τεχνολογία και προσαρμόζεται δυναμικά στις συνθήκες και τις νέες τάσεις.

Απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κύριος Γιώργος Βενιέρης (Καθηγητής, τ. Πρόεδρος ΕΛΤΕ, τ. Πρύτανης ΟΠΑ), μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η περσινή επιτυχία του θεσμού επιβεβαιώθηκε φέτος. Ο κλάδος αγκάλιασε τα Accounting Awards σε μεγάλο βαθμό, καθώς υποβλήθηκαν διπλάσιες υποψηφιότητες συγκριτικά με την προηγούμενη διοργάνωση, από διπλάσιο αριθμό επιχειρήσεων. Είναι σημαντική η επιθυμία των επιχειρήσεων που κλάδου να αξιολογηθούν αντικειμενικά, από διάφορες πλευρές, από μια εξαιρετική ομάδα κριτών. Η εξωτερίκευση αυτή μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει αφού επιβραβεύονται οι καλύτεροι αλλά και εκείνοι που δεν επιβραβεύονται ακούνε μια αντικειμενική γνώμη που θα θεραπεύσει πλευρές της επιχείρησης που ίσως χρήζουν προσοχής.»

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στα περιφερειακά λογιστικά γραφεία που διαγωνίστηκαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η διασπορά των υποψηφίων σε κάθε περιφέρεια της χώρας. Οι υποψήφιοι ήταν από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και από το Βόλο, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, τη Νάουσα, τον Πύργο, την Κρήτη και αλλού.»

Ο κ. Βενιέρης ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του με μια ανοιχτή πρόσκληση: «Επειδή θέλουμε ο θεσμός να γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο, κάθε παρατήρηση ή ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.»

Οι σημαντικότερες στιγμές της βράβευσης

Τιμητική βράβευση για τον Γιώργο Αληφαντή

Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού και εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, η Κριτική Επιτροπή των βραβείων επέλεξε να τιμήσει έναν άνθρωπο με σημαντική και πολυετής προσφορά στον κλάδο. Πρόκειται για τον Γιώργο Αληφαντή, πρώην ορκωτό ελεγκτή, πολυγραφότατο, που έχει διδάξει σε πολλά πανεπιστήμια, προπτυχιακά και κυρίως μεταπτυχιακά (ΠΜΣ) μαθήματα. Μάλιστα, στο δωρεάν μεταπτυχιακό (ΠΜΣ) «Ελεγκτική και Φορολογία» στο Πάντειο, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης δίδασκε συνεχώς και με ιδιαίτερο ζήλο, επί δεκαετία (2010-2019). Από το εκδοτικό έργο του είναι γνωστός στο πανελλήνιο, μιας και τα συγγράμματά του είναι στα περισσότερα λογιστήρια.

Τον κύριο Αληφαντή προλόγισε ο καθηγητής και μέλος της Κριτικής Επιτροπής, Ιωάννης Φίλος.

Τα μεγάλα βραβεία

H Kleemann Hellas αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά ως «Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς»

Η ATLAS Consulting πέτυχε να διακριθεί ως «Συµβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς»

Το Λογιστικό Γραφείο της Μαρία Λιαράκου, More Than Tax, κέρδισε τη διάκριση «Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς»

Platinum βραβεία κατακτούν αντίστοιχα:

Η Prosvasis, a SoftOne company στον πυλώνα «Λογιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες»

H ATLAS Consulting στον πυλώνα «Περιφερειακά Λογιστικά Γραφεία»

Η Kleemann Hellas στον πυλώνα «Οικονομικές Διευθύνσεις Εταιρειών»

Η SoftOne Technologies στον πυλώνα «Προμηθευτές Υπηρεσιών και Υποδομών»

Διακεκριμένα Περιφερειακά Λογιστήρια

Η Κριτική Επιτροπή επιβράβευσε και φέτος λογιστικά γραφεία της περιφέρειας, σε αναγνώριση του ρόλου τους ως αξιόπιστοι συνεργάτες και σύμβουλοι για επαγγελματίες και επιχειρηματίες στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται.

Συγκεκριμένα ξεχώρισαν οι εξής:

• Αττική: B&S Bournas Λογιστική Συμβουλευτική, Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου – More Than Tax, Δ.ΙΣΑΡΗΣ – Γ.ΜΥΛΩΝΑΣ ΟΕ

• Θεσσαλονίκη: Atlas Consulting, OCTAPUS, Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ

• Κεντρική Ελλάδα, Θεσσαλία: Brain Ανάπτυξη, Αστέριος και Αγλαΐα Ηλ. Νάκα ΟΕ, Ισολογισμός

• Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία: Απόστολος Γιανκάκης

• Δυτική Ελλάδα, Ιόνιοι Νήσοι: Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος

• Νότια Ελλάδα, Πελοπόννησος: Stirixis SA

• Νήσοι Αιγαίου, Κυκλάδες: Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο Κολυδάς, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΕ

• Νήσοι Αιγαίου, Βόρειο Αιγαίο: Χρυσούλη Άννα Ev-taxis Λογιστικό γραφείο

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη υποστήριξη των ακόλουθων: Χορηγός του τίτλου των βραβείων, η Prosvasis ΑΕΒΕ, μέλος του Ομίλου SoftOne. Χορηγός η Unifiedpost Group με την Banqup, την κορυφαία πλατφόρμα one-stopshop. Υποστηρικτές η Revival και το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών.

Χορηγοί επικοινωνίας, το Capital.gr, η Deal News, η Οικονομική Επιθεώρηση και η Greek Business Files.

Τα βραβεία διοργανώνουν η Boussias και το περιοδικό FinancePro.

Ο πίνακας των νικητών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του θεσμού www.theaccountingawards.gr

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.