Ηπειρώτικο Γλέντι με την ορχήστρα του Θωμά Λώλη στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια

0
Ο Χρήστος Νάτσης και η ορχήστρα από την Ελλάδα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το φιλόξενο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια επέλεξαν να διοργανώσουν το πρώτο της μετά κορωνοϊού εποχής Ηπειρώτικο Γλέντι μια ομάδα Ηπειρωτών με επικεφαλής τον Σταύρο Ζιώγκα και την Έλλη Ρίζου και με τη σύμπραξη των Κεφαλλονιτών – οικοδεσποτών με επικεφαλής τον Νίκο Αλυσανδράτο (Nikos Alesandratos).

Το Γλέντι θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια (Kefalos Society of America, Inc) στη διεύθυνση 20-41 Steinway Street, Astoria, NY, 11105 και οι Ηπειρώτες με τους φίλους θα έχουν την δυνατότητα να ξεφαντώσουν για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια με την ορχήστρα του Θωμά Λώλη που έρχονται από την γενέτειρα.
Ο κ. Σταύρος Ζιώγκας διευκρίνισε ότι πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έλαβαν μαζί με την επιχειρηματία Έλλη Ρίζου για την αναβίωση των ηθών, των παραδόσεων και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον Νίκο Αλυσανδράτο και τον Σύλλογο Κεφαλλοντιών που προθυμοποιήθηκαν για μια ακόμη φορά να φιλοξενήσουν το Ηπειρώτικο Γλέντι.

Η αφίσα του Ηπειρώτικου Γλεντιού.

Ο κ. Σταύρος Ζιώγκας επεσήμανε ότι οι Ηπειρώτες και οι φίλοι τους θα ξεφαντώσουν με μια ταλαντούχα ορχήστρα από τη γενέτειρα, η οποία πλαισιώνεται από τους Θωμά Λώλη, κλαρίνο, και τους Λουάν Χουσέ, Δημήτρη Χριστόπουλο, Φώτη Τσέρο και Χρήστο Νάτση στο τραγούδι.
Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $45 και περιλαμβάνει τους εύγευστους μεζέδες, κρασί και ατέλειωτο ξεφάντωμα.
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τους Σταύρο Ζιώγκα στο (917) 642-3494, Έλλη Ρίζου (516) 885-7754 είτε με τον Νίκο Αλυσανδράτο στο (917) 885-7754

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.