Δρ. Νικόλαος Κ. Καφές – Dr. Nicholas C. Kafes (1933 – 2018)

    0

    Ο Δρ. Νίκολας Κ. Καφές (Dr. Nicholas C. Kafes) την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

    Η σορός το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Οκτωβρίου 2018, από τις 4.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ., θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «McCorry Brothers Funeral Home», στη διεύθυνση 780 Anderson Ave, Cliffside Park NJ., 07010.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 , στις 11.30 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη διεύθυνση 353 E. Clinton Avenue in Tenafly NJ., 07670.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery», στη διεύθυνση 72-02 Astoria, Blvd., East Elmhurst, NY., 11370.

    Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ευγενία Καφέ (Eugenia Kafes), τα παιδιά του Nick και  Christina Kafes, τα εγγόνια Lexington Eleni και Nikos Spiros , τα αδέλφια James και Joan Kafes, Manny και Molly Kafes, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Μανχάταν στην περιοχή Hell’s Kitchen. Οι αείμνηστοι γονείς του Κομνηνός και Ελένη Καφές ήταν μετανάστες και πίστευαν και επένδυσαν στην παιδεία του.  Μετά το Λύκειο έγινε δεκτός στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) από όπου αποφοίτησε με άριστα. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Lehigh University.  

    Επέλεξε το επάγγελμα του καθηγητή και συνταξιοδοτήθηκε από τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Κολλεγίου του Μανχάταν (School of Chemical Engineering at Manhattan College).

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο American Parkinson Disease Association (www.apdaparkinson.org).

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.