5 – 1 ο Παγκύπριος στα προκριματικά και στους οκτώ για το National Amateur Cup

Η ομάδα του Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Αρχείο Ντίνου Αυλωνίτη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με το αέρα του πρωταθλητή και διεκδικητή του τίτλου στο Easter Premier Soccer League ( EPSL), ο Παγκύπριος πήρε την πρόκριση με 5 – 1 απέναντι στη Vistula Garfield FC του New Jersey. Ο αγώνας στο βροχερό New Jersey ήταν προκριματικός για τους οκτώ του National Amateur Cup.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ομογενειακής ομάδας για την φετινή χρόνια είναι να κερδίσει το National Amateur Cup και με την πρόκριση αυτή έκανε ακόμα ένα βήμα για την πραγματοποίηση του.

Το σκορ από μόνο του είναι ενδεικτικό και μάρτυρα τα πάντα. Ο Παγκύπριος ήταν κλάσεις ανώτερος του αντιπάλου του, είχε δυο δοκάρια και σωρεία ευκαιριών για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Ο Έλληνας προπονητής του Παγκυπρίου Στρατής Μαστροκυριάκος, μετά το πέρας του αγώνα δήλωσε: «Ήταν μια από τις καλύτερές μας εμφανίσεις. Στόχος μας είναι και η κατάκτηση του National Amateur Cup και με τέτοιες εμφανίσεις αισιοδοξούμε για το καλύτερο. Η νίκη αυτή θα βοηθήσει και στην ψυχολογία μας για τους αγώνες των playoffs που για εμάς ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και από αύριο επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας».

Παγκύπριος: ( Μαστροκυριάκος) Bernardi, Ανδρέου, Χρόνης (70’ Gilbey), Camara, Nealis, Cantrell, Μαγουλάς (70’ Ledula), Mulligan, Thristino (75’ Greco), Vito, Atbashyan.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.