Βασίλειος Τσουκλής – Vasilios Tsouklis (1937 – 2018)

  0

  Ο Βασίλειος Τσουκλής (Vasilios Tsouklis) την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης, 14ης Ιουνίου 2018, από τις 3:00 έως τις 7:00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Calumet Park Funeral Chapel», στη διεύθυνση 7535 Taft Street, Merrillville, Indiana. Το τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του έχει προγραμματιστεί για τις 5.00 μ.μ.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 15ης Ιουνίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη διεύθυνση 8000 Madison Street, Merrillville, Indiana. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο at «Calumet Park Cemetery» στη διεύθυνση 2305 W.73rd St Merrillville, IN, 46410.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Ελένη Τσουκλή, τα παιδιά Marsha Tsouklis και Eric Ward, Κωνσταντίνο Τσουκλή, τα εγγόνια William Arthur, Nikolas – David Ward και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1937. Οι αείμνηστοι γονείς του Κωνσταντίνος και Μαρία Τσουκλή τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Μετά την αποφοίτησή του από τη Νομική Σχολή Αθηνών ήρθε στην Αμερική το 1968 για τις μεταπτυχιακές σπουδές. Ηταν απόφοιτος του Indiana University (Post Baccalaureate Degree in Accounting), Purdue University (Master’s Degree in Industrial Management) και DePaul University in Chicago (Master’s Degree in Economics: Major was Quantitative Economics and Minor was Business Economics).

  Τα πρώτα χρόνια κατείχε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το 1998 ίδρυσε την οικοδομική εταιρεία «Tsouko Construction» με έδρα το Γουνφίλντ της Ιντιάνα, η οποία έχει χτίσει πολλά σπίτια.  Τα ηνία της εταιρείας έχουν πλέον περάσει στον γιο του Κωνσταντίνο Τσουκλή.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.