Ανυπολόγιστες οι ζημιές στο ομογενειακό εστιατόριο «Goodfellas Diner» στο Μάσπεθ

0
Το εστιατίοριο "Goodfellas Diner" το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Anastasis Tsakas

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (11 Ιουνίου 2018) Ανυπολόγιστες είναι οι υλικές ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά στο φημισμένο εστιατόριο «Goodfellas Diner» στο Μάσπεθ, του Κουίνς.

Η πυρκαγιά όπως ανέφερε στις «Αναμνήσεις» η συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Ντενίς (Δήμητρα ) Διαμαντή ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, 11ης Ιουνίου 2018 στις 4.30 μ.μ. και προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές.

Το εστιατόριο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και η κ. Διαμαντή επέστρεφε στο σπίτι της στην Αστόρια. Την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει μέσα της τηλεφώνησε ο γιος της Νικόλαος ο οποίος της είπε ότι το εστιατόριο είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Το εστιατίοριο “Goodfellas Diner” το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Anastasis Tsakas

Όταν έφτασε εκεί η κ. Διαμαντή οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Στις μάχες με τις φλόγες όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν της Πυροσβεστικής συμμετείχαν εξήντα περίπου πυροσβέστες και πολλά πυροσβεστικά.

Ερωτηθείσα για τα αίτια της πυρκαγιάς η κ. Διαμαντή επεσήμανε ότι τα αίτια ερευνώνται και ότι το πιο πιθανόν είναι να ξεκίνησε από την κουζίνα του εστιατορίου.

Το πρωί της Τετάρτης, 13ης Ιουνίου 2018 τα παράθυρα είχαν καλυφθεί με κοντραπλακέ και ο Μιχαήλ Διαμαντής με τους εργαζόμενους προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα αποκαΐδια.

Τόσο ο κ. Μιχαήλ όσο και η Ντενίς εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να ανοικοδομήσουν το εστιατόριο.

Το εστιατόριο «Goodfellas Diner» βρίσκεται στη διεύθυνση 56-26 Maspeth Ave στο Μάσπεθ της Νέας Υόρκης και είναι ένα από τα γνωστά εστιατόρια, διότι το 1989 σ’ αυτό έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας GoodFellas (Τα Καλά Παιδιά) του Μάρτιν Σκορτσέζε με πρωταγωνιστές τους Robert De Niro and Ray Liotta.

Το εστιατίοριο “Goodfellas Diner” το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Anastasis Tsakas
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.