Το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης παρουσιάζει «Βραδιά Όπερας» στο Lincoln Center

0
Η αφίσα της Βραδιάς Όπερας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Foundation) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Όπερα (Hellenic American Opera Company) ετοιμάζονται πυρετωδώς για την  Βραδιά Όπερας με τίτλο «Ένα ταξίδι 250 χρόνων Ελληνικής Μουσικής», που θα λάβει χώρα την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στο «Bruno Walter Auditorium» του Λίνκολν Σέντερ (Lincoln Center) στη διεύθυνση 111 Amsterdam Ave στο Μανχάταν.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα που διοργανώνονται από τους ομογενείς με πρωταγωνιστές ομογενείς και τα οποία συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για την παροχή βοήθειας στους δεινοπαθούντες της οικονομικής κρίσης στη γενέτειρα.

Στην παράσταση συμμετέχουν ο τενόρος Δημήτριος Τσινόπουλος, η σοπράνο Μελίνα Τζαχάρη, η σοπράνο Στέλλα Παπαθεοδώρου, η σοπράνο Νίνα Κάσση, η μετζοσοπράνο Ξένη Τζιουβάρα και ο πιανίστας Jestin Pieper, ο οποίος έχει αναλάβει και τη μουσική επιμέλεια.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο συνθέτης Παύλος Κόρδης

Τα καθαρά έσοδα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τύπου, θα διατεθούν για αγορά και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στην Ελλάδα.

Τα εισιτήρια είναι των $50, $60, $75. Για περαιτέρω πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο (954) 294-7680.

Το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης, όπως έχουν έγραψαν οι «Αναμνήσεις» ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την παροχή βοήθειας στους δεινοπαθούντες της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης στη γενέτειρα και κατάφερε να δώσει το έναυσμα της προσφοράς σε χιλιάδες ομογενείς σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.

Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περίπου $630,000 δολάρια με τα οποία έχουν αγορασθεί και  διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο δολάρια καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης.

Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ τα έξοδα διανομής στην Ελλάδα καλύπτονται κυρίως από χορηγία του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Το εν λόγω Ίδρυμα είναι ένα από τους ελάχιστους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που κάθε δολάριο που προσφέρουν οι ομογενείς διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για την παροχή βοήθειας στους δεινοπαθούντες της γενέτειρας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ στο:  www.hellenicrelief.org

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.