ΝEA YOΡΚΗ. Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της νεολαίας του Συλλόγου Αρκάδων «Γέρος του Μωριά» έγινε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο γνωστό ομογενειακό «καφέ της Μόνικας» στην Αστόρια. Η βραδιά περιελάμβανε πολύ κέφι και τραγούδι από την γνωστή τραγουδίστρια που ήρθε απο την Ελλάδα Μαίρη Εγγλέζου, προσφορά του καταστήματος, αφού την ίδια βραδιά το «Μόνικας» γοιόρταζε τα 23α γενεθλιά του.

Οι νέοι Αρκάδες, με επικεφαλής τον προεδρό τους Δημήτρη Βουγιούκο, έδωσαν δυναμικό παρών και συμμετείχαν στο γλέντι. Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, οι νέοι χόρεψαν και αντάλλαξαν ευχές ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν και νόστιμα εδέσματα καθώς και παραδοσιακά γλυκά.

Παρόντες στην εκδήλωση, που στόχο έχει να φέρει πιο κοντά τη νεολαία και ο πρόεδρος του συλλόγου «Γέρος του Μωριά» κ. Χρήστος Βουρνάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Φίλιος και η υπέυθυνη για τις δημόσιες σχέσεις κ. Μαριάντζελα Κεφαλά. Στο πάρτι συμμετείχε και ο κυβερνήτης της Ανατολικής Περιφέρειας κ. Γιώργος Ξερακιάς. Παρών επίσης και ο γνωστός Επιχειρηματίας και σκιτσογράφος Γιώργος Σαράφογλου.

Από αριστερά διακρίνονται οι Γιώργος και Ευαγγελία Σαράφογλου, Χρήστος και Αγγελική Βουρνά. Φωτογραφία: ΕΤΑ / PRESS
Το σύνθημα για χορό και διασκέδαση έδωσε η τραγουδίστρια Μαίρη Εγγλέζου. Φωτογραφία: ETA / PRESS
H υπεύθυνη για τιος Δημόσιες Σχέσεις του Συλλόγου κ. Μαριάντζελα Κεφαλά μαζι με τις αδελφές Σοφία και Ματίνα Πανάγου. Φωτογραφία: ETA / PRESS
Ο Πρόεδρος της νεολαίας κ. Δημήτρης Βουγιούκος σε στιγμιότυπο απο το πάρτι στο «Καφέ Μόνικα». Φωτογραφία: ETA / PRESS
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.