Την Τσικνοπέμπτη η αυλαία εκδηλώσεων της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης

0
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα της Νέας Υόρκης μετά την αναγκαστική ανάπαυλα τριών ετών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού επανέρχεται δριμύτερη. Ο νέος κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων θα ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου 2023 με τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου, που φέρει τις υπογραφές του προέδρου Χάρη Ποταμιάνου και της γραμματέως Άντζυς Πασχάλη, θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. στο φιλόξενο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Λατέρνα» στην διεύθυνση 47-20 Bell Blvd, Bayside NY 11361.

Η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει όλα τα μέτρα ούτως ώστε τα μέλη με τους φίλους να αναβιώσουν τα έθιμα και να ξεφαντώσουν με την ορχήστρα της Λατέρνας και τον Δήμο Δημούση στο βιολί.

Θα προσφερθούν ποικιλία ορεκτικών και ψητών, δύο μπουκάλια κρασί ανά τραπέζι, αναψυκτικά, καφές και γλυκίσματα.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα 65$. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Χάρη Ποταμιάνο στο (917) 868-9279 είτε στον πρώην πρόεδρο Γεράσιμο Στεφανίτση (914) 309-5233.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.