ΦΛΟΡΙΔΑ. Θρίαμβος των 11χρόνων μαυρααετόπουλων της ΔΟΞΑΣ ΝΥ στο παναμερικανικό τουρνουά ποδοσφαίρου ESPN που έγινε σήμερα στη Φλόριδα. Η Ελληνική αποστολή με αρχηγούς το Σωκράτη Σελλά και Κώστα Αργυρό και με τρία λεωφορεία ξεκίνησε τη παραμονή του εορταστικού τριημέρου Thanksgiving και ολοκλήρωσε το μακρύ ταξίδι σήμερα Κυριακή με την κατάκτηση του κυπέλου. 

Συμμετείχαν 18 ομάδες σε τρία γκρουπ. Τα 11χρονα μαυραετόπουλα της ΔΟΞΑΣ προκρίθηκαν αήττητοι στον τελικό επικρατώντας στα πέναλτι της ομάδας Tigre Academy.

Η ΔΟΞΑ άνοιξε γρήγορα το σκορ αλλά η αντίπαλοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ακολούθησε παράταση δύο πεντάλεπτων αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Η διαδικασία των πέναλτι πριμοδότησε την ελληνική ομάδα με την εμπνευσμένη απόφαση του προπονητή να αλλάξει τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε τρία διαδοχικά σουτ από την άσπρη βούλα.

Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ FC, Νέας Υόρκης

Η αποστολή της ΔΟΞΑΣ επιστρέφει στη Νέα Υόρκη αργά το βράδυ με το βαρύ κύπελο στις αποσκευές της και την εγγύηση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Αμερική έχει λαμπρό μέλλον.

Οι “Αναμνήσεις” συγχαίρουν οργανωτές, γονείς και παίκτες για το μικρό θρίαμβο.

Η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ FC, Νέας Υόρκης
Η νεότερη γενιά των ποδοσφαιριστών της ΔΟΞΑΣ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ FC, Νέας Υόρκης
Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ FC, Νέας Υόρκης
Η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά ΔΟΞΑ FC, Νέας Υόρκης
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.