Θλιμμένη ακόμη και μέρα μεσημέρι η γέφυρα «Benjamin Franklin» της Φιλαδέλφειας

Ανύπαρκτη η κίνηση στην γέφυρα The Benjamin Franklin Bridge, PA.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Θλιμμένη με όλη τη σημασία της λέξεως είναι η γέφυρα «The Benjamin Franklin Bridge», και άλλες κεντρικές λεωφόρους της Μείζονος Περιοχής της Φιλαδέλφειας και καθιστούν ακόμη πιο καταθλιπτική την κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η γέφυρα «The Benjamin Franklin Bridge» επί του ποταμού «Delaware River» η οποία συνδέει την Φιλαδέλφεια (πολιτεία Πενσιλβάνιας) με την κομητεία Κάντμεν της Νέας Ιερσέης στην προκορωνοϊού εποχή «στέναζε» από τα μποτιλιαρίσματα, όπως στέναζαν όλες οι γέφυρες που συνδέουν το Μανχάταν επί των ποταμών Hudson River στα Δυτικά και East River στα Ανατολικά με τη Νέα Ιερσέης και τις άλλες Βορειοανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ

Η κίνηση το μεσημέρι της Δευτέρας, 4 Μαϊου 2020 τόσο επί της εν λόγω γέφυρας, όσο και επί της 70ης Οδού  (New Jersey Route 70th ) την κεντρική αρτηρία που οδηγεί στο Τσέρι Χιλ ήταν ανύπαρκτη.

Η κεντρική Οδός που οδηγεί στο κέντρο της Φιλαδέλφειας.

Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στις πολύβουες περιοχές της Φιλαδέλφειας μεταξύ των οποίων και στη συμβολή της 30ής Οδού και της Market Street.

Η κίνηση στην μείζονα περιοχή της Φιλαδέλφεια είναι ακόμη πιο υποτονική ακόμη και από τη Νέα Υόρκη η οποία θρήνησε είκοσι χιλιάδες συμπολίτες.

H κίνηση στην Κομητεία Κάντμεν της Νέας Ιερσέης.
H έξοδος από την γέφυρα The Benjamin Franklin Bridge, PA.
Ανύπαρκτη η κίνηση στην γέφυρα The Benjamin Franklin Bridge, PA.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.