ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναβλήθηκε λόγω του κινδύνου του κορωνοϊού ο ετήσιος χορός του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Ιερσέης ο οποίος είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης, 19 Μαρτίου 2020 και επρόκειτο να λάβει χώρα στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «The Venetian» στο Γκάρφιλντ της Νέα Ιερσέης.

Η εν λόγω εκδήλωση είναι η δεύτερη ομογενειακή εκδήλωση θύμα του κορωνοϊού. Προηγήθηκε η ακύρωση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Ελληνοαμερικανικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας, η οποία είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2020.

Η ακύρωση της ετήσιας χοροεσπερίδας του Επιμελητηρίου έχει προκαλέσει προβληματισμό στους ηγέτες της ομογένειας της Νέας Υόρκης και της Φιλαδέλφειας που προετοιμάζονται για τις παρελάσεις της 29ης Μαρτίου. Τα βλέμματά τους έχουν στραφεί στην παρέλαση του Αγίου Πατρικίου που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 και η οποία ως γνωστόν είναι μια από τις μεγαλύτερες εθνικές παρελάσεις της Νέας Υόρκης.

Εάν ο Δήμος και η Πολιτεία της Νέας Υόρκης επικαλούμενες τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού ανακαλέσουν τις άδειες για τους Ιρλανδούς, τότε ενδέχεται να αναβληθούν και οι εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Ιερσέης Γιώργος Βασιλαράκης, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τα στελέχη και τα μέλη τους ανακοίνωσε την απόφαση του Συμβουλίου για την αναβολή της εκδήλωσης για την 28η επέτειο του επιμελητηρίου και την διοργάνωσή της το βράδυ της Πέμπτης, 1η Οκτωβρίου 2020 στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «The Venetian» στο Γκάρφιλντ της Νέα Ιερσέης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία «Πρώην Προέδρου» (Past President Award) στον πρώην πρόεδρο Μιχάλη Χατζηλούκα, του Μέλος της Χρονιάς (Member of the Year) στην Ιωάννα Σαββίδη και του Νέο Επαγγελματία της Χρονιάς (Young Professional of the Year) στον Στάθη Θεοδωρόπουλος.

-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.