Θερμή υποδοχή του Γ. Προξένου, Δρ. Κωνσταντίνου Κούτρα στην Panatha – USA

0
178
Ο Νίκος Μπάρδης ενώ ξεναγεί τον γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνο Κούτρα στην μεγάλη αίσθουσα του συνδέσμου στην Αστόρια. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. To προαύλιο λέσχης της Panatha – USA στην Αστόρια το βράδυ της Παρασκευής, 1ης Ιουλίου 2022 είχε πλημμυρίσει από αγάπη για τον γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνο Κούτρα. Αν και ήταν ένα από τις πιο ζεστές βραδιές της μέχρι τούδε θερινής περιόδους και σε πολλές περιοχές της Νέας Υόρκης η ζέστη σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία σου έπιαναν την ανάσα, εν τούτοις στο προαύλιο της Panatha – USA φυσούσε ένα ενάλαφρο αεράκι και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία μπορούμε να πούμε ότι αποτελούσε μια όαση.

Ο πρόεδρος της Panatha – USA Βλάσης Αναστασίου και ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Μπάρδης είχαν μεριμνήσει για τα πάντα και κατάφεραν να μετατρέψουν το δείπνο σε μια γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων και γεύσεων. Και επειδή και οι δύο δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων και της εστίασης τον ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναλάβει για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά και κυρίως στα εστιατόρια.

Ο Βλάσης Αναστασίου, αριστερά, ο Νίκος Μπάρδης, κέντρο και ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Μετά το δείπνο οι κ.κ. Αναστασίου και Μπάρδης ξενάγησαν τον γενικό Πρόξενο στις αίθουσες της Λέσχης. Οι φωτογραφίες με τα τρόπαια του Παναθηναϊκού και με τις ομάδες τις Panatha – USA κέντρισαν το ενδιαφέρον του γενικού Προξένου, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για τα προγράμματα του Συνδέσμου για τη νέα γενιά.

Ο γενικός Πρόξενος του συνεχάρη για την οικογενειακή ατμόσφαιρα της αίθουσας και για το ενδιαφέρον τους για τη νέα γενιά.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» στις 20 Αυγούστου θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη για την Αθήνα μετά από έξι χρόνια υπηρεσίας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.  

Στιγμιότυπο από την συζήτηση του γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρα Κωνσταντίνου Κούτρα με τα στελέχη του Συνδέσμου “Panatha USA” Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Βλάση Αναστασίου.
Στιγμιότυπο από το δείπνο. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Βλάση Αναστασίου.
Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας σε μια αναμνηστική φωτογραφία με στελέχη και μέλη της Panatha – USA. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο πρόεδρος της Panatha USA Βλάσης Αναστασίου, αριστερά, ο γενικός Πρόξενος, ΔΡ. Κωνσταντίνος Κούτρας, κέντρο και ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Μπάρδης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Η ποδοσφαιρικές ομάδες της Panatha USA. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.