Οι τυχεροί του Λαχείου της Παρελάσεως – ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι εισπράξεις

0
141
Οι 8 πρώτοι τυχεροί του λαχείου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. 27 συνολικά δώρα κληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης τελετής που έλαβε χώρα στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια. Πρόκειται για το λαχείο της Παρελάσεως το οποίο μαζί με το λεύκωμα αποτελούν τις βασικές πηγές εσόδων τόσο για την Παρέλαση, όσο και για την συνέχιση της αποστολής της Ομοσπονδίας.

Ο Αναστάσιος Καραγκούνης, ο οποίος μαζί με τον Βασίλειο Εγγλέζο ανέλαβαν την ευθύνη της διάθεσης τω λαχείων επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής έχουν εισπραχτεί $48.860 και ότι αναμένουν και την επιστροφή των εισπράξεων από τα λαχεία που εστάλησαν μέσω του ταχυδρομείου στις Ελληνορθόδοξες κοινότητες.

Οι εισπράξεις του λαχείου του 2022 είναι περισσότερες από τις εισπράξεις του λαχείου της Παρελάσεως του 2020 που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκε η παρέλαση.

Ο πλήρης κατάλογος των δώρων και των τυχερών του λαχείου της παρελάσεως.

Ο κ. Καραγκούνης επεσήμανε ότι εφέτος είχαν λιγότερο χρόνο στην διάθεσή τους και ότι αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Παράλληλα τόνισε ότι η προσφορά της AHEPA ήταν ανεκτίμητη και εφέτος καθώς κατάφερε να πωλήσει το 1/6 περίπου των λαχείων.

Αν και ο οικονομικός απολογισμός της Παρελάσεως του 2022 δεν έχει ολοκληρωθεί εν τούτοις πληροφορίες των «Αναμνήσεων» αναφέρουν ότι οι εισπράξεις από το λεύκωμα αναμένεται να αγγίξουν τις $79.000, ενώ τα έσοδα από το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο Χίλτον στο Μανχάταν αναμένεται να κινηθούν μεταξύ των 20 και 30 χιλιάδων δολαρίων.

Ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως Νίκος Μπάρδης επεσήμανε ότι  το ταμείο της παρελάσεως έκλεισε με θετικό πρόσημο και ότι παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν λόγω της δυσπιστίας που προκλήθηκε από την παρατεταμένη κρίση και τον εμφύλιο σπαραγμό κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Ο κ. Μπάρδης επεσήμανε ότι καταβάλλονται προσπάθειες ούτως ώστε περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας να συγκαλέσουν πανομογενειακή συγκέντρωση προκειμένου να γίνει ο οικονομικός απολογισμός και η αξιολόγηση όλων των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν πριν και μετά την παρέλαση της 5ης Ιουνίου 2022.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.