Τεντόγλου: «Και τώρα Παρίσι, ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»

0
Ο Μίλτος Τέντογλου. Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Και τώρα Παρίσι». Αυτό -μεταξύ άλλων- είπε ο Μίλτος Τεντόγλου, μιλώντας σε στη μεικτή ζώνη, μετά το θρίαμβό του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. 

«Σίγουρα κατάλαβα πως ήταν ένα πολυ μεγάλο άλμα. Στα σημάδια στην άμμο δεν μπορείς να το υπολογίσεις με σιγουριά πόσο είναι η επίδοση. Είμαι χαρούμενος με το σημερινό μου αγώνα, σίγουρα θα ήθελα να έχω κάνει και το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως, δε με ενοχλεί που δεν τα κατάφερα. Ο Φουρλανι πηδούσε πολύ ωραία σήμερα. Θα μπορούσε να έχει κάνει μια επίδοση που θα με απειλούσε και θα με οδηγούσε στο να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Έχω σεβασμό για τον Φουρλάνι θα γίνει μεγάλος αθλητής», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, για τρίτη διαδοχική διοργάνωση, με άλμα 8,65 μέτρα.

 Ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε και στο τι του είπε ο Πομάσκι μετά το πέμπτο άλμα:
 «Μου είπε μπες και κάνε το και εγώ του είπα κόουτς “έχω κάνει πέντε άλματα στα 8,50 μέτρα έχω κουραστεί”. Στο τέλος του αγώνα ήρθε και ο Εμιγιάν και μου μίλησε και μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε πως στο Παρίσι θα του πάρω το ρεκόρ. Σίγουρα σκέφτομαι και το Παρίσι, όμως εκεί θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Όλοι θα είναι πεινασμένοι για να κυνηγήσουν το χρυσό.»

 Όσο για το πρώτο άλμα που τελικά ήταν έγκυρο είπε: «Το έκανα αντίστροφα. Έκανα ένα σίγουρο άλμα στο πρώτο και στη δεύτερη προσπάθεια έκανα τις δοκιμές μου. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες. Μου έδωσαν φοβερή ώθηση στη διάρκεια του αγώνα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.