Συλλυπητήρια Ελπιδοφόρου για τον 43χρονο ομογενή ήρωα Αναστάσιο Τσάκο

0
180
Η κάρτα του Ανστασίου Τσάκου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος μόλις πληροφορήθηκε τον τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος του ομογενή Αστυνομικού Αναστασίου Τσάκου μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter εξέφρασε την θλίψη του για τον πρόωρο και άδικο θάνατό .

Ο 43χρονος Αστυνομικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις»  λίγο πριν τις 2.00 π.μ. της Μεγάλης Τρίτης, 27 Απριλίου 2021 σκοτώθηκε από μια γυναίκα από το Χέμπστεντ  που οδηγούσε υπό επήρεια και με ανακληθείσα άδεια οδηγήσεως.

Ο κ. Ελπιδοφόρος στο μήνυμά του ανέφερε ότι ο τραγικός θάνατος του αξιωματικού της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Αναστασίου Τσάκου, εν ώρα υπηρεσίας στην κοινότητα έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι οι άνδρες των πρώτων βοηθειών, αστυνομικοί, πυροσβέστες, ιατροί και νοσηλευτές θέτουν τους εαυτούς του σε κίνδυνο. Αιωνία του η μνήμη.  (The tragic death of NYPD Officer Anastasios Tsakos, while serving his community, reminds us that first responders, police, fire, medical, always place their lives on the line. May his memory be eternal).

Το twitter του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου.

Το Πυροσβεστικό Τμήμα της Νέας Υόρκης εξέφρασε την θλίψη για τον τραγικό θάνατο του ομογενή και τόνισε ότι θρηνούν και οι πυροσβέστες για τον Αναστάσιο Τσάκο που σκοτώθηκε σήμερα εν ώρα καθήκοντος για την προστασία της πόλης μας.

Το twitter της Πυροσβεστικής.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.