Στέλιος Γεραζούνης – Stelios Gerazounis (1932 – 2018)

  0

  Ο πρώην πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου «Κοραής» Νέας Υόρκης Στέλιος Γεραζούνης, δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 23 Νοεμβρίου 2018 από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Fairchild Funeral Chapel στη διεύθυνση 1570 Northern Blvd, Manhasset, New York.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου 2018, στις 9.30 π.μ. στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη διεύθυνση 100 Fairway Drive, Port Washington, New York.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Nassau Knolls Cemetery στη διεύθυνση 500 Pt. Washington Blvd., Pt. Washington, New York.

  Ο αείμνηστος διετέλεσε πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου σε μια από τα πιο λαμπρές περιόδους που γιόρτασε την 100ή επέτειο της ιδρύσεώς του και με τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στη Νέα Υόρκη και στη μυροβόλο Χίο, καθώς επίσης και με την έκδοση του βιβλίου  «100 Χρόνια Βίοι παράλληλοι Χίος Ελεύθερη – Παγχιακός ‘Κοραής’ Νέας Υόρκης».

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.