Σταύρος Τριάντης – Stavros Triantis (1920 – 2018)

  0

  Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στους συγγενείς και φίλους, καθώς επίσης και στους εργαζόμενος του εστιατορίου  «Uncle Stavros Cafe» ο θάνατος του Σταύρου Τριάντη (Stavros Triantis) στην Hermoza Beach τις Καλιφόρνια.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 15ης Ιουνίου στις 11 π.μ. στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στη διεύθυνση 1324 Normandie Ave, Los Angeles, CA 90006. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός και στις 3.00 μ.μ. οι συγγενείς και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν στο εστιατόριο «Uncle Stavros Cafe» για την μακαρία.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στις 15 Μαρτίου 1920 στο Καρπενήσι και ήρθε στην Αμερική μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εγκαταστάθηκε στο Νόξβιλ του Τενεσί και εργάστηκε στο εστιατόριο του θείου του.

  Μετά από μερικά χρόνια επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα για να προσκυνήσει τα άγια χώματα και συνάμα να βρει το ταίρι του. Στην επιστροφή στο καράβι γνώρισε την Χριστίνα που καταγόταν από την Τρίπολη Αρκαδίας και ταξίδευε για τον Καναδά και την ερωτεύτηκε. Μετά από τέσσερις περίπου μήνες ταξίδεψε στον Καναδά για τον Χορό του Ησαϊα.

  Μετά τον γάμο επέστρεψαν στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκαν στο Λος Αντζελες, όπου απέκτησαν τρία παιδιά. Ο εκλιπών άνοιξε  με συνέταιρο ένα εστιατόριο στην Σάντα Μόνικα και εν συνεχεία άνοιξε τα δικά του εστιατόρια.

  Ο θάνατος του καταλυπεί τα τρία παιδιά του, τα έξι εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.