Σταμάτιος Τρουμούχης – Stamatios Troumouhis (1953 – 2018)

  Ο στοργικός σύζυγος, πατέρας και αδελφός Σταμάτιος Τρουμούχης (Stamatios “Steve” Troumouhis) την Τετάρτη, 9 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών βυθίζοντας σε πένθος όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλους τους Κώες και Δωδεκανήσιους της Νέας Υόρκης.

  Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής 13ης Μαϊου από τις 2-4 μ.μ. και 7-9 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο  Γραφείο Τελετών Brueggemann Funeral Home στην διεύθυνση 522 Larkfield Rd., East Northport, NY 11731.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας 14ης Μαϊου, στις 11.30 π.μ. στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής 1 Shrine Place, Greenlawn, NY 11740. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Commack Cemetery», στην διεύθυνση 450 Townline Road Commack, NY 11725.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Μαίρη Τρουμούχη, τα παιδιά Χριστίνα Τρουμούχη και Στέφανο Τρουμούχη, τα αδέλφια Αικατερίνη Αλαβάνου, Μιχάλη Τρουμούχη, Μαρία Σακελλαρίδη, Δήμητρα Παπούλη, Εμμανουήλ Τρουμούχη, ‘Αντζελα και Αθανάσιο Λυμπεράτο, Ευφροσύνη και Μαρκ Sullivan, Ελένη Πρωτοπαπαδάκη, Ευαγγελία και Λουκά Πρωτοπαπαδάκη, Ευαγγελία και Λουκά Παπαγιάννη, Ελευθερία και Παναγιώτη Τρουμούχη, καθώς επίσης τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω της Δωδεκανήσου.

  Την διοργάνωση της κηδείας έχει αναλάβει το Γραφείο Τελετών “Galante Funeral Home” στην διεύθυνση 2800 Morris Ave.Union, NJ 07083.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.