Στα καλύτερα λύκεια οι απόφοιτοι του Ελληνικού Τσάρτερ

0
Η διαφημιστική καταχώρηση του Ελληνικού Κλασσικού Σχολείου Τσάρτερ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στα καλύτερα δημόσια, ιδιωτικά και εξειδικευμένα λύκεια έγιναν δεκτοί οι απόφοιτοι της Τάξης του 2024 του Ελληνικού Κλασσικού Σχολείου Τσάρτερ (Hellenic Classical Charter Schools) του Μπρούκλιν.

Η διεύθυνση του σχολείου και η σχολική επιτροπή έδωσαν στην δημοσιότητα τα ονόματα των αποφοίτων και τα σχολεία που επέλεξαν οι ίδιοι για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.   

Εφέτος αποφοίτησαν 53 μαθητές μεταξύ των οποίων και δέκα τουλάχιστον Ελληνοαμερικανοί, οι οποίοι έγιναν δεκτοί στο εξειδικευμένα λύκεια:  Staten Island Technical High School, Brooklyn Technical High School, Stuyvesant High School, LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts.

Έγιναν επίσης δεκτοί σε οκτώ καθολικά λύκεια και συγκεκριμένα στο Xaverian High School, Xavier High School, Fontbonne Academy, Notre Dame Manhattan, Notre Dame Academy HS of Staten Island, Saint Edmund Preparatory High School, Saint Joeph by the Sea High School, Saint Joseph Hill Academy High School.

Στα 14 δημόσια λύκεια περιλαμβάνονται τα κάτωθι: Beacon High School, Madison High School, Midwood Medical HS, Baruch College Campus HS, HS of Fashion Industries, Museum School, College Academy, Leon M. Goldstein HS for the Sciences, Preparatory School, Fort Hamilton Honors, Millenium Manhattan High School, Williamsburg Preparatory, Polytechnic HS of Engineering και Architecture & Technology.

Η διεύθυνση του σχολείου έφτιαξε μια καλαίσθητη διαφήμιση, μέσω της οποίας αφ’ ενός μοιράζεται τα ευχάριστα νέα, αφ’ ετέρου δε, να εκφράσει την ευγνωμοσύνη για τους εκπαιδευτικούς, για τους γονείς και τα στελέχη και μέλη της σχολικής επιτροπής.

Τα Ελληνικά Κλασσικά Σχολεία Τσάρτερ (Hellenic Classical Charter Schools) είναι σχολεία της αριστείας. Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» το «New York State Board of Regents» εξέτασε την πορεία των σχολείων τσάρτερ και χάρισε δύο νέες πρωτιές στα εν λόγω σχολεία.

Η πρώτη σχετίζεται με την ανανέωση της εντολής λειτουργίας για μια επί πλέον πενταετία και των δύο προηγμένων σχολείων.

Η δεύτερη αφορά την προσθήκη και της 8ης τάξης στο σχολείο του Στάτεν Άϊλαντ και την ολοκλήρωσή του.

Τhe Hellenic Classical Charter School

Το Ελληνικό Κλασσικό Σχολείο Τσάρτερ (Τhe Hellenic Classical Charter School) του Μπρούκλιν, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» ιδρύθηκε το 2005 είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία τσάρτερ όχι μόνο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, αλλά και της ίδιας της Αμερικής και είναι ένα από τα ελάχιστα που έχει αναγνωριστεί ως «National Blue Ribbon School». Παράλληλα έχει βραβευτεί και από το υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης με τον τίτλο High Performing Recognition School.

Το μητρικό σχολείο του Παρκ Σλοπ έχει όλες τις τάξεις από το προνηπιαγωγείο μέχρι και την 8η ενώ το θυγατρικό σχολείο του Στάτεν Άϊλαντ, το οποίο ανέγειρε μια από τις πιο σύγχρονες σχολικές εγκαταστάσεις στον περίβολο της κοινότητας της Αγίας Τριάδας και Νικολάου, μέχρι στιγμές έχει φτάσει στην 5η τάξη και στα επόμενα τρία χρόνια θα ολοκληρωθεί ως σχολείο.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/nees-proties-gia-ta-ellinika-klassika-sholia-tsarter/

https://www.anamniseis.net/vravio-se-ntokimanter-ton-mathiton-tou-tsarter-tou-brooklyn-gia-ton-dr-papanikolaou/

https://www.anamniseis.net/oi-mathites-tou-ellinikou-tsarter-anevasab-stin-skini-tin-antigoni-tou-sofokli/

https://www.anamniseis.net/ston-odyssea-eliti-afieromeni-i-apofitisi-tou-nipaigogeiou-tou-staten-island/

https://www.anamniseis.net/entiposiakes-oi-giortes-ton-ellinikon-sholion-tsarter-tou-brooklyn-kai-staten-island/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.