ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού NBC New York, μετά την ανακοίνωση ότι πρόκειται να κλείσει οριστικά το ιστορικό εστιατόριο Loeb Boathouse στην καρδιά του Σέντραλ Παρκ και αφού ακολούθησαν διάφορες συζητήσεις, τελικά με την παρέμβαση ενός ανώνυμου δισεκατομμυριούχου βρέθηκε η φόρμουλα με την άμεση παροχή έξι εκατομμυρίων για να συνεχίσει την λειτουργία του απρόσκοπτα.

Η είδηση, περιέχει την διευκρίνιση ότι η λειτουργία του θα συνεχιστεί με βάση το συμβόλαιο που έχει ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Ντιν Πολ με την υπηρεσία των Πάρκων.

Το εστιατόριο Boathouse φιλοξένησε στο διάστημα της λειτουργίας του δεκάδες εκδηλώσεις ομογενών και μεταξύ άλλων της AHEPA, της Αρχιεπισκοπής και πολλών άλλων φορέων. Ήταν και η αφορμή για αναμνηστικές φωτό στο περιθώριο των εκδηλώσεων. Φωτογραφία: ETA – PRESS

Νωρίτερα είχε δημοσιευθεί η πληροφορία ότι εμφανίστηκαν πολλοί επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης, που θα ήθελαν να αναλάβουν την διαχείριση του εστιατορίου, μετά την ανακοίνωση για την οριστική παύση της λειτουργίας, τον προσεχή Οκτώβριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρα από την καθημερινή λειτουργία του εστιατορίου και του μπαρ, που βρίσκονται πάνω στην λίμνη με τις βάρκες, ο χώρος διαθέτει και αίθουσα για την φιλοξενία εκδηλώσεων όπως γάμοι και εκδηλώσεις συλλόγων και πολλοί από τους πελάτες που την χρησιμοποίησαν μέχρι σήμερα είναι ομογενείς. Μεταξύ αυτών η Φιλόπτωχος του Καθεδρικού της Αγίας Τριάδας.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.