Σοκ προκαλεί το πρωτοσέλιδο της NY POST με τις νοσοκόμες με σακούλες απορριμμάτων

1
Η φωτογραφία με τις νοσοκόμες με τις σακούλες απορριμμάτων έκανε τον γύρο του κόσμου. Φωτογραφία: New York Post.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σοκ προκαλεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Pork της 26 Μαρτίου 2020 με τις τρεις νοσοκόμες του που ελλείψει ιατρικών ρούχων φόρεσαν μαύρες σακούλες απορριμμάτων, κρατώντας μάλιστα στα χέρια και το κουτί συσκευασίας «Hefty – strong».

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πλέον πρωινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων διέψευσε το γεγονός και μάλιστα τόνισε ότι προς το παρόν τα νοσοκομεία του δήμου και της πολιτείας της Νέας Υόρκης έχουν αρκετά ιατρικά ρούχα.  

Ο κ. Κουόμο επεσήμανε ότι πριν μερικές μέρες μπορεί να υπήρξαν αντιδράσεις περισπασμού, αλλά εμείς έχουμε αρκετά ιατρικά ρούχα και ότι οι ηγέτες του δήμου της Νέας Υόρκης δήλωσαν ότι έχουν αρκετά ιατρικά ρούχα για τα νοσοκομεία του Δήμου της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο η κατάσταση σε αρκετά νοσοκομεία της Νέας Υόρκης μεταξύ των οποίων και το Elmhurst Hospital Center του Κουίνς είναι πρωτόγνωρη. Παντού υπάρχει το αδιαχώρητο και οι ασθενείς περιμένουν στην ουρά να εισέλθουν στο νοσοκομείο.

Η New York Times και άλλα μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν στην τραγική κατάσταση στον εν λόγω νοσοκομείο όπου χθες πέθαναν 13 άτομα. Παράλληλα δημοσιεύσαν και φωτογραφίες από το φορτηγό ψυγείο που είχε σταθμεύσει δίπλα στο νοσοκομείο προκειμένου να διατηρηθούν η σοροί των θυμάτων της πανδημίας.   

-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.