Συνάντηση Δημάρχου Νισυρίων με τον πρέσβη των ΗΠΑ Γιώργο Τσούνη

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Ηλίας Τομάζος, Δρ. Χριστοφής Κορωναίος, πρέσβης Γιώργος Τσούνης και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης.

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ κ. Γιώργο Τσούνη που βρίσκεται στη Ρόδο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος. Ο πρέσβης είναι γνώστης της δυναμικότητας της παροικίας της Νισύρου στην Αμερική. Ο Δήμαρχος κάλεσε τον κ. Τσούνη να επισκεφθεί τη Νίσυρο και αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρόδο προκειμένου να συναντήσει Αμερικανούς φοιτητές που βρίσκονται στο νησί της Ρόδου συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Ηλία Τομάζο. Ο Δήμαρχος συνεργάστηκε με τον κ. Τομάζο στα θέματα Ελληνικής παιδείας όταν ήταν πρόεδρος της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά.

Μετά τη συνάντηση τους ο Δήμαρχος κάλεσε τον πρέσβη  και μαζί με τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη επισκέφθηκαν το χώρο που γινόταν η κοπή της βασιλόπιτας των Δωδεκανησιακών συλλόγων Ρόδου, της Νισύρου, Καλύμνου και Κάσου, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος. Η Δωδεκανησιακή παροικία της Αμερικής είναι πολυπληθής και πολύ δυναμική.

Ο Δρ. Χριστοφής Κορωναίος, αριστερά και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Γιώργος Τσούνης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.