Ο Αρχιεπίσκοπος σε μια αναμνηστική φωτογραφία με την ηγεσία του Συνδέσμου Ιερέων της Αρχιεπισκοπής. Φωτογραφία: Orthodox Observer

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπισκοπος Αμερικης κ. Ελπιδοφόρος δέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής.   

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση με το Προεδρείο του Συνδέσμου των  Ιερέων μετά την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου ως Αρχιεπισκόπου Αμερικής τον Ιούνιο 2019.

Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία στον Σεβασμιώτατο να ενημερωθεί για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος, να γνωρίσει προσωπικά τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής  και να συζητήσει μαζί τους τις λεπτομέρειες της Εθνικής Σύναξης των Ιερέων,  η οποία συνέρχεται ανά διετία,  και πρόκεται να πραγματοποιηθεί φέτος στο San Antonio, Texas, κατά το διάστημα 28-31 Οκτωβρίου 2019.   

Παρόντες κατά την συνάντηση ήσαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Αιδεσιμολ. κ.κ. Μάρκος Λεοντής, Πρόεδρος, Παύλος Καπλάνης, Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Γαρτέλος, Ταμίας και Μιχαήλ Έλλις, Γραμματεύς.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.