Ρούσελ Λ. Ντιλς – Russel L. Dills (1935 – 2018)

  0

  O Ρούσελ Λ. Ντιλς (Russel L. Dills) την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Τετάρτης, 1ης Αυγούστου 2018 από τις 11.00 – 12.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 429 High St. Warren, Ohio 44481 και αμέσως μετά ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Κωνσταντίνος Βαλαντάσης θα ψάλει τη νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο Oakwood Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Panagiota “Penny” Dills τα παιδιά του, Carol Dills, Marlene και David Kudary of Niles, Donna και Chet Bolender, τα επτά εγγόνια, τα οκτώ δισέγγονα, τα αδέλφια Homer Dills, Nancy και Jim McFetrich, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1935 στο Paint της Πενσιλβάνια. Οι αείμνηστοι γονείς του Homer L. και  Camelia Dills Sr. Τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ήταν απόφοιτος του Λυκείου Warren G. Harding High School και για 38 συναπτά έτη εργάστηκε Copperwels Steel Corporation. Ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Γουόρεν Οχάϊο, του Yasou Club και Pan Rhodian Club.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Pan Rhodian Scholarship Fund 429 High St. Warren, Ohio 44481.

  Η ευθύνη της διενέργειας της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Peter Rossi & Son Memorial Chapel 1884 North Rd. NE, Warren, Ohio 44483.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.