Πρόγραμμα φιλοξενίας Κυπριοπαίδων από την Αμερική στην Κύπρο

0
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης πρόσφατα υποδέχτηκε την ομάδα των Ελευθέριων Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Αρχείου Αναμνήσεων

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη διοργανώνουν το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Φιλοξενίας στην Κύπρο και καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την αίτηση και τα άλλα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι και την 5η Μαϊου 2019.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-12 Ιουλίου, 2019 και δύνανται να συμμετάσχουν παιδιά αποδήμων Κυπρίων ηλικίας 14-17 ετών.

Στη σχετική ανακοίνωση τύπου υπογραμμίζεται ότι η ομάδα των παιδιών θα διαμένει σε ξενοδοχεία στη Λεμεσό και Λευκωσία, και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες, μοναστήρια και ιστορικά μνημεία σε διάφορες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. Τα παιδιά θα γίνουν επίσης δεκτά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Πρόγραμμα φιλοξενίας αποτελεί την συνδετική γέφυρα της νέας γενεάς των Αποδήμων Κυπρίων της Αμερικής με τη γενέτειρα των γονιών, παππούδων και γιαγιάδων τους, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική ευκαιρία γνωριμίας, αλλά και ταύτισης των παιδιών, με την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις λαϊκές παραδόσεις της Κύπρου.

Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι 5 Μαΐου, 2019. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επικοινωνήσατε με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής στο (516) 399-2295, είτε μέσω email στο info@fcaousa.org

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.