Πολλά παιδιά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Παναγίας Προυσιώτισσας»

0
Στιγμιότυπο από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με τη χαρά εξήντα περίπου παιδιών του ιστορικού Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής «Παναγία η Προυσιώτισσα» στην ψηλότερη …πίστα της φετινής Χριστουγεννιάτικης Γιορτής τους, το μεσημέρι του Σαββάτου, 15 Δεκεμβρίου 2018 , στη Σαραντάκειο Αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Flushing.

Tα παιδιά απόλαυσαν κάθε στιγμή της γιορτής, παίζοντας μεταξύ τους με τα πολύχρωμα μπαλόνια, με τις χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στα πρόσωπά τους από την Ομάδα του Speedo, o Κλόουν …ώσπου να γίνει Αη Βασίλης, με τις λιχουδιές – πίτσα, τυροκρακεράκια, χυμούς και καπκέικς… Κι έτσι χορτάτα και χαρούμενα όπως ήταν έψαλαν με τις δυνατές καθαρές φωνούλες τους τα κάλαντα κι ακούστηκαν σ’ όλο το Flushing Και βέβαια πιο πολύ εντυπωσιάστηκαν από τον Αη Βασίλη και το Ho Ho Ho του ανυπομονώντας να έρθει η σειρά τους να προσφέρει ακούραστος στο καθένα τους το δώρο του …

Χάρηκαν ακόμη το παιχνίδι της Λαχειοφόρου για καλό σκοπό των …Μεγάλων Παιδιών – γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, προπαππούδες και προγιαγιάδες, θείοι, θείες, νονοί και νονές –καθώς με τα χεράκια τους τραβούσαν τους λαχνούς που χάριζαν το αντίστοιχο δώρο στους τυχερούς από την οικογένειά τους.

Μαζί τους καταχάρηκαν και τα μεγάλα παιδιά που προαναφέραμε… που τα καμάρωναν και δεν τα χόρταιναν. Κι όλα αυτά έγιναν με συντελεστές το Δημήτρη Τριανταφύλλη μαζί με την σύζυγό του Γεωργία Τριανταφύλλη και τη νέα αντιπρόεδρο Χριστίνα Τσερπέλη, την Ιουλία Κοκότου, φέτος με τον Βασίλη Κόκοτο, γιο της, την Ελένη Κούζουνα, την “ψυχή της για καλό σκοπό” λαχειοφόρου μας, γραμματέα μας Λούλα Κουτσούκη, τη συνεισφορά των Χρυσούλα Τσινιά και Γιάννα Φέγγου …

Στη γιορτή συμμετείχαν επίσης ο επίτιμος πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γρηγόρης Ζαχαρόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λαμπρινή Αθανασοπούλου, Μαρία Τεγερίδη – Παπαδοπούλου, ο Ταμίας μας Δημήτρη Παπαιωάννου, ο φίλος του Συλλόγου Ηρακλής Παπαγερμανός, η παραγωγός του περιοδικού «Estiator»  και δωρήτρια Βίκυ Τσαβαλιά, η επίσης δωρητής της λαχειοφόρου μας Έφη Τσαβαλιά – Σαφού κ.α.

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση έδωσε στα μέλη του Συλλόγου η παρουσία του εφήβου Δημήτρη Μανούκου με την οικογένειά του, καθώς το χτεσινό παιδάκι που αντιμετώπισε δυσκολίες με την υγεία του κατάφερε με τη μαχητικότητά του,  την καλή διαχείριση της πάθησής του από την οικογένειά του και τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας Προυσιώτισσας να χαίρει υγείας και να πορεύεται στη ζωή του.

Παιδιά σαν το Δημήτρη εμπνέουν και ενισχύουν το ερανικό έργο του Συλλόγου στο οποίο σημαντικό ρόλο παίζει η λαχειοφόρος και στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Παιδιών, τόνισε η κ. Ελένη Καλογερά, επαινώντας την προσπάθεια και την προσφορά της κ. Λούλας Κουτσούκη, ενώ η κ. Κουτσούκη συμπλήρωσε πως καλός σκοπό της λαχειοφόρου είναι μέσα από τα παιδιά που χαίρονται να δίνουμε χαρά και βοήθεια σε εκείνα τα παιδιά που τη στερούνται Η εκδήλωση έληξε με τους παραδοσιακούς χορούς. 

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.