Πολλά μικροατυχήματα λόγω της νεροποντής στο Μανχάταν

0
65
Οι πυροσβέστες επί τω έργω. Φωτογραφία: ΕΤΑ PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η βροχή το απόγευμα της Κυριακής, 1ης Νοεμβρίου 2020 ήταν κατά τα φαινόμενα η αιτία πολλών μικρο-ατυχημάτων τους δρόμους της πόλης.

Ένα από αυτά κατέγραψε η «κάμερα» των  «Αναμνήσεων» λίγα μόλις λεπτά αφότου συνέβη. Συγκεκριμένα γύρω στις 6:30 το βράδυ της Κυριακής, 1ης Νοεμβρίου 2020, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του Ταξί και να τον μεταφέρουν σε ασθενοφόρο, για την διακομιδή του στο πλησιέστερο  νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη στην πολυσύχναστη οδό Μπρόντγουει, στο ρεύμα ανόδου, (με κατεύθυνση προς βορρά) μεταξύ των δρόμων 65 και 66.

Ως πιθανή αιτία του ατυχήματος, θεωρήθηκε από περαστικούς, η πρόσκαιρη παρεμπόδιση του ταξί από άλλο όχημα με αποτέλεσμα και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, να οδηγηθεί στη διαχωριστική νησίδα και να ανέλθει στο τσιμεντένιο διάζωμα της νησίδας, που είναι διανθισμένη με θάμνους και άλλη εποχική βλάστηση.

Οι πυροσβέστες επί τω έργω. Φωτογραφία: ΕΤΑ PRESS

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, οι πυροσβέστες αποχώρησαν και στο σημείο του ατυχήματος έφτασε ένα ειδικό όχημα της Αστυνομίας, το οποίο και επανέφερε το αυτοκίνητο στην κανονική του θέση .

Το ταξί το οποίοι είχε σκαρφαλώσει στην νησίδα του δρόμου. Φωτογραφία: ΕΤΑ PRESS
Σε πρώτο πλάνο το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στον χώρο του ατυχήματος. Φωτογραφία: ΕΤΑ PRESS
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.