ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σήμερα, Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Τζάκσονβιλ της Φλόριδας προκειμένου να συμμετάσχει στο επίσημο δείπνο της Κληροκολαϊκής Συνέλευσης της Μητροπόλεως της Ατλάντας.

Το πρωί της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2019, θα μεταβεί στην κοινότητα του Αγίου Παύλου στο Χέμπστεντ του Λονγκ Αϊλαντ, όπου θα προστεί της Θείας Λειτουργίας των Δώδεκα Αποστόλων που θα λάβει χώρα στον  ομώνυμο καθεδρικό ναό.

Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019, θα μεταβεί στο Σικάγο προκειμένου να παραστεί στο επίσημο δείπνο του 97ου Ετησίου Συνεδρίου της ΑΧΕΠΑ, το οποίο θα παρατεθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «The Palmer House Hilton Hotel»

Το πρωί του Σαββάτου θα παρακαθήσει στο πρόγευμα των τμημάτων νεολαίας «Υιοί του Περικλή» και «Θεραπαινίδες της Αθηνάς» που θα παραταθεί στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τους Ιερείς της Μητροπόλεως του Σικάγου και το απόγευμα θα συμμετάσχει στο περιπλού της πόλεως του Σικάγο με Ιερείς, εκπροσώπους Νεολαίας και την ηγεσία της YAL.

Το βράδυ θα παρακαθίσει στο δείπνο που θα προσφέρει προς τιμή του η ηγεσία της Μητροπόλεως Σικάγου, στο Cite, στη διεύθυνση 505 N. Lakeshore Dr., Chicago, Illinois

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 θα προεξάρχει της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σικάγο. Το απόγευμα και ώρα 2.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Ελληνικό Μουσείο του Σικάγου.

Αμέσως μετά θα επισκεφθεί την Ορθόδοξη Σερβική Επισκοπή Νέας Γκρατσάνιτσα – Μεσοδυτικής Αμερικής  και την Ιερά Μονή Νέας Γκρατσάνιτσα, Αγίας Σκέπης στη διεύθυνση 35240 W Grant Ave, Third Lake, IL 60046.

Το πρωί της Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, θα επισκεφθεί το Ελληνοαμερικανικό Γηροκομείο στη διεύθυνση 220 First St. Wheeling, IL 60090.

Το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Κατασκήνωση Φανάρι / Κέντρο Πνευμαντικής Περισσυλογής Αγίου Ιακώβου στη 920 224th Avenue, Kansasville, Wis.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφθεί τη Μονή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Pleasant Prairie, Wis.

Ποιμαντορικές επισκέψεις Ελπιδοφόρου στη Φλόριδα, Σικάγο και Ουισκόνσι

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.