ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης την Πέμπτη ανακοίνωσε την εξαγορά του ραδιοφωνικού σταθμού 77 WABC radio (ΑΜ) έναντι 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τζον  Κατσιματίδης μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους συγγενείς και φίλους πολλοί από τους οποίους είναι και ομογενείς.

Το 77 WABC radio άνηκε στην εταιρεία Cumulus Media Inc και εξαγοράστηκε τοις μετρητοίς από την εταιρεία «Red Apple Media» τη θυγατρική του ομίλου Red Apple Group και αποτελεί το πρώτο ομογενειακής ιδιοκτησίας μεγάλης εμβέλειας μέσο ενημέρωσης.

Στο βήμα ο Τζον Κατσιματίδης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο εν λόγω σταθμός εκπέμπει σε δέκα τέσσερις πολιτείες και διαδικτυακά σε όλον τον κόσμο και σε δύο χρόνια συμπληρώνει 100 χρόνια προσφοράς στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

Ο Τζον Κατσιματίδης προ πέντε περίπου ετών ξεκίνησε το δικό του ομώνυμο πρόγραμμα και με την εξαγορά του σταθμού εισέρχεται δυναμικά και στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

O ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» κατέχει την 259η θέση στον κατάλογο των 400 πλουσιότερων Αμερικανών του περιοδικού Forbes, ενώ η περιουσία του ανέρχεται στα 3.1 δις δολάρια.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.