Πίτερ Τριπόδης – Peter G. Tripodes (1928 – 2018)

  Ο Δρ. Πίτερ Τριπόδης (Peter G. Tripodes) την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 9ης Ιουλίου 2018 στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στη διεύθυνση 778 S. Rosemead Blvd., Pasadena, CA 91107.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο San Gabriel Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Paula Tripodes, τα παιδιά Sophia και Patrick Gomez, Lucia Tripodes και David Jacobson, τις εγγονές Olivia Gomez και Isabelle Gomez, τον αδελφό του Steven Tripodes, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Οι γονείς του Γκαστ (Gust) και Σοφία Τριπόδη, στις 6 Σεπτεμβρίου 1946 μετακόμισαν στο Monterey Park, της Καλιφόρνια.

  Το 1956 αποφοίτησε από το UCLA με πτυχίο στη φιλοσοφία. Το 1963 πήρε μάστερ στη φιλοσοφία και το 1968 πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα στα μαθηματικά (Ph.D. in mathematics).

  Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως σύμβουλος στο «Τhe Los Angeles Suicide Prevention Center at the USC School of Medicine» και από το 1970-1977 δίδαξε μαθηματικά και φιλοσοφία στο Mount Saint Mary’s College και τις επόμενες δύο δεκαετίες δίδαξε στο L.A. City College.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο: Saint Anthony Greek Orthodox Church building fund. 778 S. Rosemead Blvd., Pasadena, CA 91107.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.