Περιπλέκεται το μυστήριο καθώς ο Φώτης Ντούλος διεκδικεί την κηδεμονία των παιδιών του

0
Στιγμιότυπο από την ακρόαση για τον Φώτη Ντούλο ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Νόργουακ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Όσο περνούν οι μέρες άλλο τόσο περιπλέκεται το μυστήριο της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου, μητέρας των πέντε ανήλικων παιδιών. Κι αυτό διότι ο ομογενής Φώτης Ντούλος με τον συνήγορό του Νόρμαν Πάτις (Norman Pattis) πέρασαν σε αντεπίθεση και αφ ενός μεν διεκδικούν την κηδεμονία των παιδιών, αφ ετέρου δε διότι επικαλούμενοι ένα βιβλίο της αγνοούμενης ισχυρίζονται ότι η ίδια σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Φώτης Ντούλος εξερχόμενος από το Δικαστήριο έλυσε τη σιωπή του και μίλησε στους δημοσιογράφους για την αγάπη του για τα παιδιά του και μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλω να πω στα παιδιά μου πως βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό μου και ότι τα αγαπάω και μου λείπουν πάρα πολύ».

Η οικογένεια της Τζένιφερ Ντούλου απέρριψε τις αιτιάσεις του ομογενή λέγοντας ότι το βιβλίο το έγραψε πριν ακόμη γνωρίσει τον Φώτη Ντούλο. Η οικογένεια αναφέρει ότι η Τζένιφερ δέχτηκε βίαιη επίθεση στο ίδιο της το σπίτι και καλεί όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.

H Jennifer Dulos. Φωτογραφία New Canaan Police Department

Ωστόσο η Μισέλ Τροκόνις, η οποία μετά την αποφυλάκισή της με εγγύηση συνεργάζεται με τις αρχές,  αποτάθηκε στο Δικαστήριο και ζήτησε την προστασία τόσο από τον ερωμένο της Φώτη Ντούλο, όσο και από τους δικηγόρους τους.

Οι Αναμνήσεις επικοινώνησαν με το γραφείο του Νόρμαν Πάτις προκειμένου να καταγράψουμε τις απόψεις του σχετικά με τις νέες εξελίξεις και η γραμματέας δεσμεύτηκε να μεταφέρει το μήνυμά μας μόλις επιστρέψει στο γραφείο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Τζένιφερ Ντούλου συνεχίζονται

Η Τζένιφερ Ντούλος (Jennifer Dulos), όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής 24ης Μαϊου 2019 και έκτοτε ισχυρές δυνάμεις της τοπικής και πολιτειακής αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή Νιου Κάναν συνεχίζουν τις έρευνες.

Η σύλληψη και η προσαγωγή του Φώτη Ντούλου και της ερωμένης του Michelle C. Troconis  ενώπιον του δικαστή το πρωί της Δευτέρας, 3 Ιουνίου 2019, ήρθε να αποδείξει ότι η Τζένιφερ Ντούλος υπήρξε, το ελάχιστον, θύμα σωματικής βίας στο ίδιο της το σπίτι, διότι οι κηλίδες αίματος που εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι και στο γκαράζ  προέρχονταν από τα τραύματά της.

Τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στους δρόμους του Νιου Κάναν και του Χάρτφορντ κατέγραψαν τον Φώτη Ντούλο και την ερωμένη του να πετούν σακούλες και άλλα αντικείμενα σε πάνω από 35 κάδους απορριμμάτων των σπιτιών από το Νιου Κάναν μέχρι και το Χάρτφορντ του Κονέκτικατ.

Οι ντεντέκτιβς εξέτασαν τους κάδους και εντόπισαν αιματοβαμμένα ρούχα και ένα σφουγγάρι κουζίνας, με το αίμα της Τζένιφερ Ντούλος.

Τα φυλλάδια τα οποία μοίρασαν οι αστυνομικοί στους κατοίκους του Νιου Κάναν.

Ο ομογενής βάσει του εντάλματος σύλληψης αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές, αλλά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της οικίας στην οποία διέμενε η αγνοούμενη με τα πέντε ανήλικα παιδιά της και οι κηλίδες του αίματος που δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν τους πρόδωσαν και το αργά το βράδυ του Σαββάτου, 1 Ιουνίου 2019, οι αρχές του Κονέκτικατ προέβησαν στη σύλληψή τους.

Εις βάρος και των δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες πρώτου βαθμού για αλλοίωση ή κατασκευή αποδείξεων και παρεμπόδιση των ερευνών για εξιχνίαση εγκλήματος. Ο δικαστής αποφάσισε τη φυλάκισή τους με εγγύηση $500.000 σε ομόλογα και διέταξε την επιστροφή τους στο Ανώτατο Δικαστήριο του Νόργουακ (Norwalk Superior Court)  το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2019.

Το πρωί της Δευτέρας ο Φώτης Ντούλος και η ερωμένη του παρουσιάστηκαν ενώπιον της ανωτάτου δικαστού Stephanie McLaughlin όπου η πολιτειακή εισαγγελέα Suzanne Vieux επέμενε στην εγγύηση των 500.000 σε ομόλογα. Παράλληλα ζήτησε από τους κατηγορούμενους να παραδώσουν τα διαβατήρια και να φορέσουν βραχιολάκι.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.