Πηνελόπη Φιλοπούλου Σπίρτου – Penelope Philopoulos Spirtos (1928 – 2018)

  0

  H Πηνελόπη Φιλοπούλου –Σπίρτου (Penelope Philopoulos Spirtos) την Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών στο Τούκσον της Αριζόνας.

  Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 5761 E. Colorado Street Long Beach, California 90814 όπου στις 5.00 μ.μ θα ψαλεί το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 16ης Ιουλίου 2018 στις 9.30 π.μ. στον εν λόγω ναό.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Nicholas Spirtos, Maria και Andy Theodorou, Emily και Peter Koulos, τα 12 εγγόνια Tonie Nicole, Pennie Nicole, Teddy, Jaclyn, Aris, Harry, Pennie Marie, Toni-Marie, Penelope, Lea, Jack και Nicoletta, τα 9 δισέγγονα (Nikolaos, Giannoula, Mia, Andreas, Elliana, Theodore, Demetri, Jack Perry, και Nikolas), τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στο Σικάγο στις 4 Φεβρουαρίου 2018 και ήταν κόρη των αειμνήστων Ανδρέα και Αμαλία Φιλοπούλου. Ηταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο γιατρό Jack Nicholas Spirtos με τον οποίο έζησαν μαζί έξι δεκαετίες και μόνο ο χάρος κατάφερε νας τους χωρίσει το 2011).

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στα The Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research (by web: michaeljfox.org, by phone: 1-800-708-7644 or by mail: Donation Processing, The Michael J. Fox Foundation, P.O. Box 5014 Hagerstown, MD 21741-5014) είτε στην κοινότητά της: Assumption of the Blessed Virgin Mary Greek Orthodox Church, Long Beach, CA.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.