Πέγγυ Άθανσεν Τούρη – Peggy Athansen Touris (1932 – 2019)

  0

  Η Πέγγυ Άθανσεν Τούρη (Peggy Athansen Touris) την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της.​

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου 2019, από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών Fox Funeral Home, στη διεύθυνση 4700 Market St. Boardman, OH.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη διεύθυνση , 4955 Glenwood Ave., Boardman, OH.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Renee Touris Sudimack,  Jaimee Touris, John και Joyce Touris , Mark και Kyla Touris, τα εγγόνια Matthew Sudimack, Rachel και John Cullerton, Andrew και Justina Sudimack, Tom Touris, Alec Touris, Aaron Touris, Zoe Touris, Lauren Touris, τη δισεγγονή Ella Cullerton, τα αδέλφια John και Steve Athanasen, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στο Neville Island της Πενσιλβάνιας και ήταν κόρη των αειμνήστων Δημητρίου ‘Αθανσεν και Ειρήνη το γένος Σταυρινίδη. Ήταν νοσοκόμα και ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο οδοντίατρο Dr. Thomas J. Touris και διέμενε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Γιούνγκστόουν του Οχάιο.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου (St. John Greek Orthodox Church, 4955 Glenwood Ave, Boardman, Ohio) είτε στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού (Annunciation Greek Orthodox Cathedral, 555 N. High St., Columbus, OH 43215).

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.