Πολυτίμη Μανόσου – Paula Mannossos (1932 – 2019)

  0

  Η Πάολα (Πολυτίμη) Μανόσου το γένος Παναγιωτοπούλου (Paula (Politimi Panagiotpoulos) Mannossos) την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 20 Φεβρουαρίου 2019 από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Curlew Hills Funeral Home» στη διεύθυνση 1750 Curlew Road, Palm Harbor, FL. 34683.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το μεσημέρι της Παρασκευής, 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12.00 στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 409 Old Coachman Rd, Clearwater, FL, 33765.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Curlew Hills Memory Gardens στη διεύθυνση 1750 Curlew Road, Palm Harbor, FL. 34683

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγός της Μιχάλη, τα παιδιά Ευθυμία (Joy), Βασίλειο (William) και Jacky, Γιάννη (John) και Christina, Βασιλική (Vicky), Σπύρο (Spiro)  και Valery, τα έντεκα εγγόνια, τα 12 δισέγγονα, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1932 στη Λογγάστρα νομού Λακωνίας. Οι γονείς της Μιχάλης Παναγιωτόπουλος και Βασιλική το γένος Μιχαλοπούλου έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, τη Γιαννούλα, την Πολυτίμη και τον Χρήστο και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Στις αρχές της δεκαετίας του ’50 οι γονείς της ήρθαν για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στο Μπρούκλιν.

  Η Πολυτίμη το 1955 παντρεύτηκε τον Μιχάλη Μανόσο  που είχε γεννηθεί στο Σπρίγκφιλντ του Οχάιο. Το επώνυμό του ήταν Μανούσος, αλλά κατά την είσοδό των γονέων του στην Αμερική έχει καταγραφεί ως Mannossos.

  Ο Μιχάλης εργάστηκε σε διάφορα εστιατόρια ως διευθυντής ενώ η αείμνηστοι είχε εργαστεί σε ένα εργοστάσιο παραγωγής βιταμινών. Το ζεύγος έφερε στον κόσμο πέντε παιδιά και συγκεκριμένα την Ευθυμία, το Βασίλη, το Γιάννη, τη Βασιλική και το Σπύρο και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Η οικογένεια Μανόσου ήταν συνδεδεμένη με την κοινότητα της Παναγίας του Αϊλαντ Παρκ, ενώ τις δύο τελευταίες δεκαετίες της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Κλιαργουότερ της Φλόριδας.

  Η αείμνηστη ήταν δραστήρια και υπόδειγμα συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.